Connect with us

Economie

Mama en dochter lijken zoveel op elkaar dat iedereen denkt dat ze zussen zijn.

Deze mama en haar dochter lijken als twee druppels water op elkaar, zelfs in die mate dat mensen denken dat ze zussen zijn.

Hoewel ze 30 verschillen in leeftijd, verwarren mensen de 60-jarige Dawn Hubscher en haar 30-jarige dochter Cher dikwijls met elkaar.

Het moeder-dochter-duo vertelt dat ze altijd al veel op elkaar leken. Cher legde uit aan LADbible: “Mensen denken de hele tijd dat wij zussen waren. Een keer sprak een vriendin van mijn mama met haar en ze dacht dat ik het was.”

View this post on Instagram

This is my twin and bestie! Tag your bestie ❤️

A post shared by Dawn.Hubsher (@dawn.hubsher) on

Zelfs de man van Cher, Jared Gopman (30), verwarde Dawn wel eens met Cher. De dochter vertelde: “Een keer droegen mama en ik dezelfde fleurige outfit. Omdat we allebei lang donker haar hebben, zien we er langs achter hetzelfde uit. Mijn man ging naar mijn mama toe en gaf haar een tik op haar billen, in de veronderstelling dat ik het was.”

View this post on Instagram

My twin !!

A post shared by Dawn.Hubsher (@dawn.hubsher) on

Vroeger vond Cher het wel een beetje raar om zo’n jeugdig uitziende moeder te hebben. Maar nu vindt ze het wel leuk dat haar mama gewoon een van de girls is.

Ze vertelde: “Ik was vijftien jaar oud toen mensen begonnen te denken dat we er hetzelfde uitzagen. Vroeger wilde ik gewoon dat mijn moeder eruitzag als een typische mama, maar naarmate ik ouder werd, begon ik te appreciëren wat we hadden.”

Cher gaat verder: “Precies omdat mijn moeder er zo jong uitzag en zich ook jong gedroeg, werden we de beste vriendinnen en was ze zelfs op mijn vrijgezellenfeestje.”

Dawn verklapt nog een paar tips die haar hielpen om er zo jong te blijven uitzien: “Lichaamsbeweging, een evenwichtig plantaardig dieet, een goede huidverzorging, goed slapen en water drinken zijn allemaal cruciaal voor het behouden van een jonge uitstraling.”

De moeder zegt dat leeftijd maar een getal is. Dawn zei: “Het is niet omdat we ouder worden, dat we ernaar moeten handelen. Positieve gedachten zijn de sleutel.”

De moeder en dochter schreven zelfs een boek waarin ze hun ervaringen met de wereld delen: “A Bond That Lasts Forever.”

Dawn geeft nog mee: “Je dochter als je beste vriendin hebben is echt fantastisch, omdat je weet dat je altijd het beste met elkaar voor hebt. En dat we op elkaar lijken, is gewoon een leuke extraatje.”

Is jouw moeder ook gewoon een van de meiden? Laat van je horen in de reacties!

Lees verder

Economie

‘Hugo de Jonge is in levensgevaar na heftige gebeurtenis’

De bewaking bij het huis van coronaminister Hugo de Jonge is vrijdag flink opgeschroefd. De politie heeft een bewakingspost opgezet en er hangen extra camera’s. Politici reageren geschokt op de extra beveiliging.

„Buitengewoon naar en totaal onacceptabel”, twitterde Attje Kuiken (PvdA). „Het is om ons als land diep voor te schamen”, aldus Corinne Ellemeet (GroenLinks). Dat het nodig is om een politiepost te plaatsen voor het huis van een minister die al twee jaar lang dag en nacht werkt. Een schande is het.”

Farid Azarkan van DENK vindt het „idioot dat we ministers moeten beschermen.” Hij twittert ook: „Blijf met je fikken van ⁦@hugodejonge⁩ af!” CDA-Kamerlid Joba van den Berg vindt het „heel erg” dat de extra politiemaatregelen nodig zijn en Liane den Haan (Fractie Den Haan) noemt het „in- en intriest.”

De zorgminister is sinds de uitbraak van het coronavirus en de daarop genomen maatregelen veelvuldig bedreigd. „We nemen deze maatregelen op basis van informatie”, zegt het OM tegen De Telegraaf. De directe aanleiding voor de politiepost is nog onduidelijk. De politie meldt dat er ’zichtbare en onzichtbare maatregelen zijn genomen’.

Vorige week donderdag belde een 27-jarige man uit Amsterdam met een masker meerdere keren bij De Jonge aan ’om verhaal te halen’. Hij filmde zijn acties live. De man kreeg echter nul op het rekest; via de intercom kreeg hij te horen dat er geen gesprek in zat. Hij werd donderdagavond weer vrijgelaten, maar de dag erna weer opgepakt in Amsterdam.

Lees verder

Economie

Heftig nieuws Willem Holleeder in gevangenis: ‘Overleden’

De moeder van Astrid en Willem Holleeder en de oma van Miljuschka Witzenhausen, zou overleden zijn. De crematie zou gisteren op een geheime locatie hebben plaatsgevonden.

,,Wij hebben zojuist van een bron vernomen dat de moeder van Willem en Astrid Holleeder en de oma van Miljuschka afgelopen week is overleden”, meldt showbizzkanaal Juice Channel op Instagram.

Niet alle familieleden aanwezig

De crematie zou gisteren hebben plaatsgevonden. ,,De bron geeft aan dat een deel van de familie niet welkom was, de locatie werd voor hen geheim gehouden, waarom is ons niet bekend.”

Om welke familieleden dat gaat maakt het kanaal niet bekend, maar het zou niet om familieleden gaan die bekend zijn in de media. ,,Het deel van de familie die niet aanwezig mocht zijn bij de uitvaart zijn niet de mensen die wij kennen vanuit de media”, aldus het kanaal. ,,Besef even dat dit ook gewoon familieleden zijn die dus geen afscheid mochten nemen.”

Groot voorbeeld voor Miljuschka

Miljuschka zou dus wel aanwezig zijn geweest op de crematie. Zij zag haar oma als haar grote voorbeeld. In 2019 schreef ze nog in een column voor Flair dat haar oma elk jaar een kaarsje voor Willem Holleeder brandt. ,,Hij blijft toch mijn kind. Hij heb ze eige ook niet gemaakt”, zou haar oma dan hebben gezegd.

Om die reden keek Miljuschka ook erg op tegen haar oma. ,,Het is haar kracht dat ze het leven kan nemen zoals het komt. Daarin is ze mijn grote voorbeeld”, schreef Miljuschka.

Lees verder

Economie

Heftig nieuws over huishoudster Nadège uit ‘Chateau Meiland’

In ‘Chateau Meiland’ werden de Meilandjes in het huishouden geholpen door Nadège Coffinet. De Franse huishoudster heeft nu heftige nieuws gekregen.

Nadège heeft laten weten dat ze ernstig ziek is: ze heeft darmkanker. Ze weet nog niet hoe ernstig het is en is nog in afwachting van allerlei onderzoeken.

In het duister tasten

“Ik heb darmkanker. En als je dat hoort, is het flink schrikken”, vertelt Nadège in weekblad Privé. “Ze kunnen er nog niet veel over zeggen, ook niet in welk stadium het zich bevindt. Ik ga ervan uit dat ik chemotherapie krijg en word geopereerd. Begin april krijg ik, onder narcose, opnieuw een colonoscopie. Tot die tijd tast ik in het duister.”

Chateau Meiland

Nadège was enkele jaren te zien in Chateau Meiland. Ze ging ook vaak met de familie mee op vakantie. Toen de Meilandjes weer terug naar Nederland kwamen, bleef de huishoudster achter in Frankrijk.

Bron: Ad

Lees verder
Advertisement

Trending