-

Economie

Mama en dochter lijken zoveel op elkaar dat iedereen denkt dat ze zussen zijn.

Deze mama en haar dochter lijken als twee druppels water op elkaar, zelfs in die mate dat mensen denken dat ze zussen zijn.

Hoewel ze 30 verschillen in leeftijd, verwarren mensen de 60-jarige Dawn Hubscher en haar 30-jarige dochter Cher dikwijls met elkaar.

Het moeder-dochter-duo vertelt dat ze altijd al veel op elkaar leken. Cher legde uit aan LADbible: “Mensen denken de hele tijd dat wij zussen waren. Een keer sprak een vriendin van mijn mama met haar en ze dacht dat ik het was.”

View this post on Instagram

This is my twin and bestie! Tag your bestie ❤️

A post shared by Dawn.Hubsher (@dawn.hubsher) on

Zelfs de man van Cher, Jared Gopman (30), verwarde Dawn wel eens met Cher. De dochter vertelde: “Een keer droegen mama en ik dezelfde fleurige outfit. Omdat we allebei lang donker haar hebben, zien we er langs achter hetzelfde uit. Mijn man ging naar mijn mama toe en gaf haar een tik op haar billen, in de veronderstelling dat ik het was.”

View this post on Instagram

My twin !!

A post shared by Dawn.Hubsher (@dawn.hubsher) on

Vroeger vond Cher het wel een beetje raar om zo’n jeugdig uitziende moeder te hebben. Maar nu vindt ze het wel leuk dat haar mama gewoon een van de girls is.

Ze vertelde: “Ik was vijftien jaar oud toen mensen begonnen te denken dat we er hetzelfde uitzagen. Vroeger wilde ik gewoon dat mijn moeder eruitzag als een typische mama, maar naarmate ik ouder werd, begon ik te appreciëren wat we hadden.”

Cher gaat verder: “Precies omdat mijn moeder er zo jong uitzag en zich ook jong gedroeg, werden we de beste vriendinnen en was ze zelfs op mijn vrijgezellenfeestje.”

Dawn verklapt nog een paar tips die haar hielpen om er zo jong te blijven uitzien: “Lichaamsbeweging, een evenwichtig plantaardig dieet, een goede huidverzorging, goed slapen en water drinken zijn allemaal cruciaal voor het behouden van een jonge uitstraling.”

De moeder zegt dat leeftijd maar een getal is. Dawn zei: “Het is niet omdat we ouder worden, dat we ernaar moeten handelen. Positieve gedachten zijn de sleutel.”

De moeder en dochter schreven zelfs een boek waarin ze hun ervaringen met de wereld delen: “A Bond That Lasts Forever.”

Dawn geeft nog mee: “Je dochter als je beste vriendin hebben is echt fantastisch, omdat je weet dat je altijd het beste met elkaar voor hebt. En dat we op elkaar lijken, is gewoon een leuke extraatje.”

Is jouw moeder ook gewoon een van de meiden? Laat van je horen in de reacties!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder