Connect with us

Economie

Mama en dochter lijken zoveel op elkaar dat iedereen denkt dat ze zussen zijn.

Deze mama en haar dochter lijken als twee druppels water op elkaar, zelfs in die mate dat mensen denken dat ze zussen zijn.

Hoewel ze 30 verschillen in leeftijd, verwarren mensen de 60-jarige Dawn Hubscher en haar 30-jarige dochter Cher dikwijls met elkaar.

Het moeder-dochter-duo vertelt dat ze altijd al veel op elkaar leken. Cher legde uit aan LADbible: “Mensen denken de hele tijd dat wij zussen waren. Een keer sprak een vriendin van mijn mama met haar en ze dacht dat ik het was.”

View this post on Instagram

This is my twin and bestie! Tag your bestie ❤️

A post shared by Dawn.Hubsher (@dawn.hubsher) on

Zelfs de man van Cher, Jared Gopman (30), verwarde Dawn wel eens met Cher. De dochter vertelde: “Een keer droegen mama en ik dezelfde fleurige outfit. Omdat we allebei lang donker haar hebben, zien we er langs achter hetzelfde uit. Mijn man ging naar mijn mama toe en gaf haar een tik op haar billen, in de veronderstelling dat ik het was.”

View this post on Instagram

My twin !!

A post shared by Dawn.Hubsher (@dawn.hubsher) on

Vroeger vond Cher het wel een beetje raar om zo’n jeugdig uitziende moeder te hebben. Maar nu vindt ze het wel leuk dat haar mama gewoon een van de girls is.

Ze vertelde: “Ik was vijftien jaar oud toen mensen begonnen te denken dat we er hetzelfde uitzagen. Vroeger wilde ik gewoon dat mijn moeder eruitzag als een typische mama, maar naarmate ik ouder werd, begon ik te appreciëren wat we hadden.”

Cher gaat verder: “Precies omdat mijn moeder er zo jong uitzag en zich ook jong gedroeg, werden we de beste vriendinnen en was ze zelfs op mijn vrijgezellenfeestje.”

Dawn verklapt nog een paar tips die haar hielpen om er zo jong te blijven uitzien: “Lichaamsbeweging, een evenwichtig plantaardig dieet, een goede huidverzorging, goed slapen en water drinken zijn allemaal cruciaal voor het behouden van een jonge uitstraling.”

De moeder zegt dat leeftijd maar een getal is. Dawn zei: “Het is niet omdat we ouder worden, dat we ernaar moeten handelen. Positieve gedachten zijn de sleutel.”

De moeder en dochter schreven zelfs een boek waarin ze hun ervaringen met de wereld delen: “A Bond That Lasts Forever.”

Dawn geeft nog mee: “Je dochter als je beste vriendin hebben is echt fantastisch, omdat je weet dat je altijd het beste met elkaar voor hebt. En dat we op elkaar lijken, is gewoon een leuke extraatje.”

Is jouw moeder ook gewoon een van de meiden? Laat van je horen in de reacties!