Connect with us

Economie

Mama en dochter lijken zoveel op elkaar dat iedereen denkt dat ze zussen zijn.

Deze mama en haar dochter lijken als twee druppels water op elkaar, zelfs in die mate dat mensen denken dat ze zussen zijn.

Hoewel ze 30 verschillen in leeftijd, verwarren mensen de 60-jarige Dawn Hubscher en haar 30-jarige dochter Cher dikwijls met elkaar.

Het moeder-dochter-duo vertelt dat ze altijd al veel op elkaar leken. Cher legde uit aan LADbible: “Mensen denken de hele tijd dat wij zussen waren. Een keer sprak een vriendin van mijn mama met haar en ze dacht dat ik het was.”

View this post on Instagram

This is my twin and bestie! Tag your bestie ❤️

A post shared by Dawn.Hubsher (@dawn.hubsher) on

Zelfs de man van Cher, Jared Gopman (30), verwarde Dawn wel eens met Cher. De dochter vertelde: “Een keer droegen mama en ik dezelfde fleurige outfit. Omdat we allebei lang donker haar hebben, zien we er langs achter hetzelfde uit. Mijn man ging naar mijn mama toe en gaf haar een tik op haar billen, in de veronderstelling dat ik het was.”

View this post on Instagram

My twin !!

A post shared by Dawn.Hubsher (@dawn.hubsher) on

Vroeger vond Cher het wel een beetje raar om zo’n jeugdig uitziende moeder te hebben. Maar nu vindt ze het wel leuk dat haar mama gewoon een van de girls is.

Ze vertelde: “Ik was vijftien jaar oud toen mensen begonnen te denken dat we er hetzelfde uitzagen. Vroeger wilde ik gewoon dat mijn moeder eruitzag als een typische mama, maar naarmate ik ouder werd, begon ik te appreciëren wat we hadden.”

Cher gaat verder: “Precies omdat mijn moeder er zo jong uitzag en zich ook jong gedroeg, werden we de beste vriendinnen en was ze zelfs op mijn vrijgezellenfeestje.”

Dawn verklapt nog een paar tips die haar hielpen om er zo jong te blijven uitzien: “Lichaamsbeweging, een evenwichtig plantaardig dieet, een goede huidverzorging, goed slapen en water drinken zijn allemaal cruciaal voor het behouden van een jonge uitstraling.”

De moeder zegt dat leeftijd maar een getal is. Dawn zei: “Het is niet omdat we ouder worden, dat we ernaar moeten handelen. Positieve gedachten zijn de sleutel.”

De moeder en dochter schreven zelfs een boek waarin ze hun ervaringen met de wereld delen: “A Bond That Lasts Forever.”

Dawn geeft nog mee: “Je dochter als je beste vriendin hebben is echt fantastisch, omdat je weet dat je altijd het beste met elkaar voor hebt. En dat we op elkaar lijken, is gewoon een leuke extraatje.”

Is jouw moeder ook gewoon een van de meiden? Laat van je horen in de reacties!

Lees verder

Economie

Opmerkelijke geruchten over Vladimir Poetin: ‘Leeft waarschijnlijk niet meer’

De afgelopen dagen is er steeds meer vreemd nieuws over de Russische president Poetin. De Britse Daily Star suggereerde dat Poetin misschien al een paar weken dood is en dat een soortgelijk uiterlijk nu wordt gebruikt om het land te besturen.

Poetin is dood

Er zijn veel geruchten in de wereld en we benadrukken dat we niet zeggen dat hij is overleden. Het lijkt erop dat de gezondheid van Poetin wat problemen heeft. Sommige bronnen zeggen dat hij kanker of de ziekte van Parkinson heeft. Deze verhalen zijn ontstaan ​​omdat Poetin er slecht uitzag als hij bijvoorbeeld met het land praatte.

Poetin is al een tijdje dood

Ook de Britse MI6 vermoedt zelf dat Poetin al een tijdje dood is en dat er nu iemand het land bestuurt. Ze beweren dat Poetin er de laatste tijd anders uitziet en denken dat men er al uit ziet. Over het laatste punt zijn we het eens, ook wij vinden dat Poetin er anders uitziet dan een tijdje geleden.

Een bron vertelde de Daily Star: “Poetin is erg ziek en als hij sterft, zal zijn dood weken of zelfs maanden geheim blijven. Het is ook mogelijk dat hij dood is. Ik kan het niet weten. Er wordt aangenomen dat Poetin in het verleden een dubbelganger gebruikte toen hij ziek was en het Kremlin kan nu hetzelfde doen.

Andere geruchten

Dit zijn echter niet allemaal geruchten over de gezondheid van Poetin. Er wordt ook gezegd dat Poetin een operatie onderging in het ziekenhuis. De Daily Mail meldt dat het een bron in Rusland heeft die zegt dat Poetin een kankeroperatie heeft ondergaan.

Sommige Russische journalisten beweren ook dat hij kanker heeft en dat hij constant wordt gecontroleerd door de beste artsen.

Wat is er met Poetin gebeurd? Helaas weet niemand precies wat er met de Russische president aan de hand is. We vermoeden dat er iets aan zit te komen, maar vrezen dat het nooit officieel wordt aangekondigd. We hebben ook gemerkt dat als je naar de recente shows van Poetin kijkt, er iets heel anders aan hem is dan een tijdje geleden.

Lees verder

Economie

Jeroen Rietbergen heeft het met Ilse de Lange gedaan tijdens de Voice

Yvonne Coldeweijer meldt vandaag dat ze uit zeer betrouwbare bron heeft vernomen dat de “vuile” Jeroentje Rietbergen het ook deed tijdens haar Voice-time met Ilse de Lange, die een keer coachte op de show.

Opmerkelijk omdat Ilse de Lange al 20 jaar een vriendje had en haar dus zou hebben bedrogen. Yvonne verklaarde zelfs dat de twee niet aan elkaar gehecht waren, maar meerdere keren samen sliepen.

De vraag is wat Linda de Mol ervan vindt, want het ziet ernaar uit dat Linda Jeroen nog een kans heeft gegeven en ze het nog een keer proberen. Als Linda dit niet al wist, zou het waarschijnlijk weer vuurwerk opleveren.

Lees verder

Economie

Heftige onthulling: Koning Willem-Alexander heeft gevochten (Video)

De advocatenbaan is een vaste gast op Vandaag Inside. Ook in andere talkshows is hij regelmatig te zien, maar gisteren deed hij samen met Johan Derksen en Rene van der Gijp een zeer opmerkelijke onthulling.

Hij heeft ooit met niemand minder dan onze koning Willem Alexander gevochten, zo informeerde hij de mannen van VI.

Job Knoester vocht tegen Willem-Alexander

Job en Willem zaten als kind op dezelfde school, vertelde hij aan Today Inside. Hij zei in de talkshow dat hij ooit een vriend van Willem had beledigd en dat het mis ging. Job zei dat William woedend was en rende naar hem toe en greep zijn oor. Toen sleepte hij Job de trap af.

Gevechtsvliegtuig baas

Dus je moet natuurlijk geen problemen zoeken met Willem, maar dat was gelukkig jaren geleden. Job was ook zo vriendelijk om zich op tv te verontschuldigen voor zijn daden in het verleden.

Lees verder

Trending