Connect with us

Economie

Harde kern Ajax pakt Wesley Sneijder zwaar aan!

De harde kern van supporters van Ajax, de zogenaamde F-side, heeft op de sociale media stevig uitgehaald naar Wesley Sneijder. Sommige Ajacieden kunnen hem duidelijk niet luchten! Wesley Sneijder reageert echter op een ludieke manier.

‘Wat een minachting!’

Op de Facebookpagina van de F-Side staat te lezen: “Er was eens een klein straatschoffie die tussen 1991 en 2007 bij ons AFC AJAX speelde. Hij heet Wesley S. Begonnen in de jeugd en geëindigd in het eerste elftal van onze club. Van kind van de club tot de grote ster van de club.” Supporters vinden het een schande dat hij tegenwoordig alleen nog maar over FC Utrecht praat en Ajax zelfs niet meer vernoemt.

De post gaat verder: “Dan kondigt hij een afscheidswedstrijd aan in: Zijn Utrecht!!! Hij heeft er nog nooit gespeeld. Heeft lak aan de club die hem de kansen en opleiding heeft gegeven!” Maar de fans hebben het ook nog even over de breuk met Yolanthe. Daarover schreven ze: “Wat een minachting naar ons toe!!! Deze bovenstaande feiten, maken jou nou tot een persona non grata boven de N201. Wij begrijpen nu des te meer waarom Yolanthe je er uit heeft geflikkerd.”

Reactie Wesley

De voormalig voetballer reageerde op een ludieke manier op het bericht van de F-Side. Hij postte een filmpje van hem op de N201 terwijl hij ‘Als ik boven op de Dom sta’ zong.