-

Economie

Harde kern Ajax pakt Wesley Sneijder zwaar aan!

De harde kern van supporters van Ajax, de zogenaamde F-side, heeft op de sociale media stevig uitgehaald naar Wesley Sneijder. Sommige Ajacieden kunnen hem duidelijk niet luchten! Wesley Sneijder reageert echter op een ludieke manier.

‘Wat een minachting!’

Op de Facebookpagina van de F-Side staat te lezen: “Er was eens een klein straatschoffie die tussen 1991 en 2007 bij ons AFC AJAX speelde. Hij heet Wesley S. Begonnen in de jeugd en geëindigd in het eerste elftal van onze club. Van kind van de club tot de grote ster van de club.” Supporters vinden het een schande dat hij tegenwoordig alleen nog maar over FC Utrecht praat en Ajax zelfs niet meer vernoemt.

De post gaat verder: “Dan kondigt hij een afscheidswedstrijd aan in: Zijn Utrecht!!! Hij heeft er nog nooit gespeeld. Heeft lak aan de club die hem de kansen en opleiding heeft gegeven!” Maar de fans hebben het ook nog even over de breuk met Yolanthe. Daarover schreven ze: “Wat een minachting naar ons toe!!! Deze bovenstaande feiten, maken jou nou tot een persona non grata boven de N201. Wij begrijpen nu des te meer waarom Yolanthe je er uit heeft geflikkerd.”

Reactie Wesley

De voormalig voetballer reageerde op een ludieke manier op het bericht van de F-Side. Hij postte een filmpje van hem op de N201 terwijl hij ‘Als ik boven op de Dom sta’ zong.

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder