-

Economie

Harde kern Ajax pakt Wesley Sneijder zwaar aan!

De harde kern van supporters van Ajax, de zogenaamde F-side, heeft op de sociale media stevig uitgehaald naar Wesley Sneijder. Sommige Ajacieden kunnen hem duidelijk niet luchten! Wesley Sneijder reageert echter op een ludieke manier.

‘Wat een minachting!’

Op de Facebookpagina van de F-Side staat te lezen: “Er was eens een klein straatschoffie die tussen 1991 en 2007 bij ons AFC AJAX speelde. Hij heet Wesley S. Begonnen in de jeugd en geëindigd in het eerste elftal van onze club. Van kind van de club tot de grote ster van de club.” Supporters vinden het een schande dat hij tegenwoordig alleen nog maar over FC Utrecht praat en Ajax zelfs niet meer vernoemt.

De post gaat verder: “Dan kondigt hij een afscheidswedstrijd aan in: Zijn Utrecht!!! Hij heeft er nog nooit gespeeld. Heeft lak aan de club die hem de kansen en opleiding heeft gegeven!” Maar de fans hebben het ook nog even over de breuk met Yolanthe. Daarover schreven ze: “Wat een minachting naar ons toe!!! Deze bovenstaande feiten, maken jou nou tot een persona non grata boven de N201. Wij begrijpen nu des te meer waarom Yolanthe je er uit heeft geflikkerd.”

Reactie Wesley

De voormalig voetballer reageerde op een ludieke manier op het bericht van de F-Side. Hij postte een filmpje van hem op de N201 terwijl hij ‘Als ik boven op de Dom sta’ zong.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder