Connect with us

Economie

Frans Bauer laat al járen aan zijn lichaam sleutelen.

Het is uiteraard geen toeval dat Frans Bauer (46) opvallend weinig rimpels heeft. In de Videoland-docu van Fred van Leer geeft de zanger eindelijk toe dat hij al jaren aan zijn lichaam laat sleutelen.

Wanneer Fred in de documentaire een bezoek brengt aan de plastisch chirurg, loopt hij daar de zanger tegen het lijf. De stylist vraagt: “Laat jij ook weleens wat aan jezelf doen?” Frans antwoordt eerlijk: “Ja, natuurlijk. Ik kom al jaren bij haar.” Daarmee heeft de zanger het over plastisch chirurg Annemarie van Rosmalen. Die werkt zijn rimpels weg.

Twintig jaar dezelfde

Onlangs kreeg Frans nog een geweldig compliment. Iemand had opgemerkt dat hij in twintig jaar tijd nog niks veranderd is. Hij vertelde aan Fred: “Ik zeg: dat klopt.” De zanger doet er alles aan om er jong en goed uit te zien en “Dat is al twintig jaar goed gelukt”, grapt hij nog.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Frans Bauer (@fransbauer) op