-

Economie

Frans Bauer laat al járen aan zijn lichaam sleutelen.

Het is uiteraard geen toeval dat Frans Bauer (46) opvallend weinig rimpels heeft. In de Videoland-docu van Fred van Leer geeft de zanger eindelijk toe dat hij al jaren aan zijn lichaam laat sleutelen.

Wanneer Fred in de documentaire een bezoek brengt aan de plastisch chirurg, loopt hij daar de zanger tegen het lijf. De stylist vraagt: “Laat jij ook weleens wat aan jezelf doen?” Frans antwoordt eerlijk: “Ja, natuurlijk. Ik kom al jaren bij haar.” Daarmee heeft de zanger het over plastisch chirurg Annemarie van Rosmalen. Die werkt zijn rimpels weg.

Twintig jaar dezelfde

Onlangs kreeg Frans nog een geweldig compliment. Iemand had opgemerkt dat hij in twintig jaar tijd nog niks veranderd is. Hij vertelde aan Fred: “Ik zeg: dat klopt.” De zanger doet er alles aan om er jong en goed uit te zien en “Dat is al twintig jaar goed gelukt”, grapt hij nog.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Frans Bauer (@fransbauer) op

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder