Connect with us

Economie

Wesley Sneijder geeft eindelijk meer uitleg over vandalisme.

Wesley Sneijder kwam vorig jaar zwaar onder vuur te liggen vanwege een filmpje waarin te zien was hoe hij op een auto danste. De ex-voetballer ging helemaal los in de Utrechtse wijk Zuilen. De geruchten over drank en drugs lieten niet lang op zich wachten. Nu verklaart Wesley eindelijk wat er die avond gebeurde.

Verstandsverbijstering

Wesley was na de bekendmaking van de scheiding met Yolanthe naar Utrecht vertrokken. Daar ging hij van feestje van feestje en stortte zich compleet op zijn bestaan als single. Maar het liep snel fout. Midden in de nacht belandde Wesley op het politiebureau.

Nu vertelt Wesley voor het eerst wat er in zijn hoofd speelde toen hij daar in de cel zat. Hij onthulde: “Bij dat incident waarbij ik op een auto danste, een jaar geleden, wist ik de volgende dag niet wat ik had gedaan. Het is in een moment van verstandsverbijstering gebeurd.” Hij ontkent de geruchten over zwaar drankmisbruik en drugs. Wesley vervolgt: “Ik had niet zo veel op maar het kan verkeerd vallen.”

De ochtend na zijn arrestatie werd Wesley wakker in een cel. De agenten waren verbaasd over zijn reactie. Toen de agenten hem informeerden dat hij was aangehouden voor vandalisme, reageerde hij immers niet geschrokken. Daarover vertelde Wesley: “Hij vraagt: hoezo ben je blij? Ik zeg: voor hetzelfde geld had ik iemand doodgeschoten.”