Connect with us

Economie

Papa vindt het compleet normaal om peuter met python te laten spelen.

De sociale media loopt over van de schattige foto’s van kinderen en hun huisdieren. Het gaat dan meestal om honden, konijnen en katten. Maar in het geval van dit gezin hebben we het over een enorme slang!

Dit gezin uit Michigan heeft een dertien meter lange tijgerpython als huisdier genaamd Nay-Nay. Papa Jamie Guarino heeft het reptiel al van toen het nog maar een klein slangetje was, maar nu is het dier groot genoeg om iemand binnen enkele minuten op te peuzelen.

Dat houdt Jamie niet tegen om de slang te behandelen als een knuffeldier en hij laat zijn drie dochters zelfs uitgebreid met het reptiel spelen.

Een video waarin te zien is hoe zijn 14 maanden oude dochtertje met de slang speelt, veroorzaakte online heel wat deining.

Jamie, die al van zijn zestien met slangen werkt, wil het imago van de reptielen opvijzelen. In het filmpje is te zien hoe het dochtertje op de grond ligt en de slang over haar kruipt.

In een reactie op YouTube is te lezen: “Deze man heeft een voorliefde voor slangen, wat prima is, maar het maakte hem blind voor het feit dat het een gevaarlijk dier is en blijft, voornamelijk voor baby’s.”

Jamie verdedigde zich door te zeggen dat mensen voorgeprogrammeerd zijn om bang te zijn voor slangen.

De vader legde uit: “Wanneer mensen deze video bekijken, reageren ze vaak angstig of negatief. En ik snap niet waarom. Dit is een ingebedde angst en ik denk dat mensen gehersenspoeld zijn.”

Jamie gaat verder: “Voor diegenen onder jullie die deze video als onverantwoord of gevaarlijk beschouwen, neem even de tijd. Oordeel niet op basis van angst of iets wat je niet snapt. Slangen kunnen en zijn liefdevolle dieren.”

Hoewel de meeste mensen erg geschrokken zijn van de beelden, zijn er ook enkelen die het voor de vader opnemen. Zo reageerde iemand: “Slangen zijn nieuwsgierige dieren en ondanks hun slechte reputatie zijn ze ook erg aanhankelijk. Luister naar deze man, mensen, slangen zijn niet wat je denkt dat ze zijn.”

Andere slangenliefhebbers merkten op dat kinderen veilig zijn in de buurt van slangen, zo lang ze geen honger hebben of zich bedreigd voelen.

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties!

Lees verder

Economie

Rachel Hazes wéét dus van wie haar zoon André is

Al jaren gaan er wilde geruchten dat niet wijlen André Hazes senior de vader zou zijn van zijn zoon André, maar een inmiddels ook al overleden drugskoning. Een andere variant waarover geroddeld wordt, betreft oud-voetballer John de Wolf. In Story geeft Rachel Hazes voor eens en altijd openheid van zaken…

Nu de razend populaire zanger André Hazes nog meer in de belangstelling staat na zijn breuk met Monique Westenberg en zijn nieuwe liefde Bridget Maasland, komen er de laatste tijd weer de nodige geruchten bovendrijven met als hijgerig onderwerp: wie is werkelijk de vader van André? Bij het zien van foto’s uit de vroege jeugd van ‘Dreetje’ zou er feitelijk geen misverstand kunnen bestaan of hij een echte zoon is van zijn beroemde vader; vooral in de tijd dat hij nog wat voller van postuur was, is hij één gezicht met André senior. Toch blijven kwade geesten – doorgaans laf genoeg in volledige anonimiteit – vooral op het internet twijfels zaaien over het vaderschap van de op 23 september 2004 overleden volkszanger, die zich niet meer kan verdedigen.

Concrete namen

Er worden zelfs concrete namen genoemd als antwoord op de door henzelf gestelde vraag wie dan wél de vader van André zou zijn: de legendarische drugsbaron Marco Eijk en oud-voetballer John de Wolf. De eerstgenoemde is zeker geen onbekende in het leven van de familie Hazes geweest, want Marco had een tijdje een liefdesrelatie met Rachel, in de periode voordat ze André leerde kennen. Wie op het internet de weinige beschikbare foto’s van Marco bekijkt, kan niet ontkennen dat André Hazes junior wel iets wegheeft van de ex-geliefde van zijn moeder Rachel.

Maar dat geldt ook voor voornoemde John de Wolf, met wie André inderdaad ook wel enige gelijkenis vertoont. Met die ‘bewijslast’ alleen zijn de geruchten echter niet bepaald serieus te nemen; van ieder mens loopt immers wel ergens op aarde iemand rond op wie diegene lijkt. Rachel Hazes geeft in Story deze week openheid van zaken om alle indianenverhalen over het vaderschap van haar zoon André te ontkrachten. Hoewel de weduwe het liefst helemaal niet zou willen ingaan op de hijgerige geruchten, vindt ze dat de namen van alle betrokkenen op deze manier besmeurd worden.

Tweede grote liefde

Aan Story vertelt Rachel: ‘Over John de Wolf kan ik kort zijn: ik heb hem nog nooit in mijn leven een hand gegeven. Natuurlijk weten we van elkaar wie we zijn, maar daar houdt onze connectie dan ook meteen mee op.’ Over haar tweede grote liefde Marco Eyk zegt de weduwe Hazes: ‘Het is geen geheim dat Marco en ik een relatie hebben gehad. Maar dat was voordat ik iets met André kreeg. We trouwden in oktober 1991, en Roxeanne en André zijn respectievelijk in januari 1993 en 1994 geboren. Marco en ik gingen begin 1991 uit elkaar, en vanaf april in datzelfde jaar verbleef Marco in de gevangenis, nadat hij opgepakt was. Daar heeft hij nog een paar jaar gezeten – een periode waarin ik hem nooit gezien heb. Hoewel ik mij totaal niet geroepen voel om het vaderschap van André te verdedigen omdat het een voldongen feit is, kan ik daarmee al die onzinverhalen hopelijk toch uit de wereld helpen.

Bron: Story Beeld: Youtube

Lees verder

Economie

Monique Westenberg deelt keiharde bericht na alle trieste tegenslagen:

Het is een heftige periode geweest voor Monique Westenberg de afgelopen maanden. Ze is de vader van haar kind voorgoed kwijt aan een ander. André Hazes is natuurlijk dolgelukkig met zijn nieuwe vlam Bridget Maasland. Ook de oma van de blondine is kort geleden overleden. Ze had een uitermate sterke band met de vrouw.

Gelukkig krijgt ze een hoop steun van vrienden en familie. Ondanks alle ellende blijft ze wel positief in het leven staan. Haar omgang met Hazes lijkt vooralsnog goed te verlopen. De zanger komt regelmatig langs om tijd met zijn zoontje door te brengen,

Zware periode voor Monique Westenberg

Op social media schrijft ze: “Houd je hart zuiver. Laat anderen doen wat ze willen. Blijf goed doen. Laat je licht niet dimmen om net zo donker te worden als zij. Schijn boven ze uit!”

Lees verder

Economie

Britt Dekker kapot van verdriet na heftig nieuws

Triest nieuws voor Britt Dekker: ze heeft te horen gekregen dat een jonge fan van haar is overleden. En dat gaat haar niet in de koude kleren zitten.

Zo laat Britt weten via Instagram.

Pien

Het gaat om de elfjarige Pien, een bijzonder meisje. Ze was eerder nog samen met de presentatrice te zien in het programma Britt’s Beestenbende. Dekker schrijft dat ze Pien nooit zal vergeten.

Mooie woorden

‘Zoveel mooie dromen, zoveel grote plannen. Net te horen gekregen dat mijn kleine vriendinnetje, deze grote lieve paardenfan is overleden. Pien, we zullen je nooit vergeten’, schrijft Britt bij een aantal foto’s.

Pien en Britt hadden een bijzondere band met elkaar. De presentatrice bezocht het meisje de laatste tijd ook op in het in het Prinses Maxima Centrum.

Lees verder

Trending