Connect with us

Economie

Papa vindt het compleet normaal om peuter met python te laten spelen.

De sociale media loopt over van de schattige foto’s van kinderen en hun huisdieren. Het gaat dan meestal om honden, konijnen en katten. Maar in het geval van dit gezin hebben we het over een enorme slang!

Dit gezin uit Michigan heeft een dertien meter lange tijgerpython als huisdier genaamd Nay-Nay. Papa Jamie Guarino heeft het reptiel al van toen het nog maar een klein slangetje was, maar nu is het dier groot genoeg om iemand binnen enkele minuten op te peuzelen.

Dat houdt Jamie niet tegen om de slang te behandelen als een knuffeldier en hij laat zijn drie dochters zelfs uitgebreid met het reptiel spelen.

Een video waarin te zien is hoe zijn 14 maanden oude dochtertje met de slang speelt, veroorzaakte online heel wat deining.

Jamie, die al van zijn zestien met slangen werkt, wil het imago van de reptielen opvijzelen. In het filmpje is te zien hoe het dochtertje op de grond ligt en de slang over haar kruipt.

In een reactie op YouTube is te lezen: “Deze man heeft een voorliefde voor slangen, wat prima is, maar het maakte hem blind voor het feit dat het een gevaarlijk dier is en blijft, voornamelijk voor baby’s.”

Jamie verdedigde zich door te zeggen dat mensen voorgeprogrammeerd zijn om bang te zijn voor slangen.

De vader legde uit: “Wanneer mensen deze video bekijken, reageren ze vaak angstig of negatief. En ik snap niet waarom. Dit is een ingebedde angst en ik denk dat mensen gehersenspoeld zijn.”

Jamie gaat verder: “Voor diegenen onder jullie die deze video als onverantwoord of gevaarlijk beschouwen, neem even de tijd. Oordeel niet op basis van angst of iets wat je niet snapt. Slangen kunnen en zijn liefdevolle dieren.”

Hoewel de meeste mensen erg geschrokken zijn van de beelden, zijn er ook enkelen die het voor de vader opnemen. Zo reageerde iemand: “Slangen zijn nieuwsgierige dieren en ondanks hun slechte reputatie zijn ze ook erg aanhankelijk. Luister naar deze man, mensen, slangen zijn niet wat je denkt dat ze zijn.”

Andere slangenliefhebbers merkten op dat kinderen veilig zijn in de buurt van slangen, zo lang ze geen honger hebben of zich bedreigd voelen.

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties!

Lees verder

Economie

Triest nieuws over dochtertjes Maxime Meiland: “ongeneselijk ziek”

Maxime Meiland is met de dood bedreigd nadat zij en haar moeder Erica een aantal uitspraken hadden gedaan over de islam. Ze hadden het voornamelijk over hoofddoeken en dat is niet goed aangekomen. Er is namelijk ontzettend veel ophef over ontstaan.

Vooral Erica ging los over de Islam en vindt dat er niet meer naar Nederland zouden moeten komen. Ze noemde vrouwen in Boerka’s zelfs ‘pinguïns’.

“Ze vindt vooral het hoofddoek dragen waanzin. Wat ook logisch is want waarom moet een vrouw haar haar verbergen omdat mannen een probleem hebben met hun seksualiteit. Zo wordt de vrouw weer de dupe.”

Toen ze deze uitspraken had gedaan ging het voornamelijk los op Instagram en worden ze met de dood bedreigd: “Kanker racist dat je bent ik hoop dat je kanker kind dood gaat lelijke kanker hoer. Ik hoop dat je kanker krijgt inclusief je kind. Als je dood bent kom ik nog ff een keer op je graf pissen.”

De dochtertjes van Maxime worden ook met de dood bedreigt: “Ik wens je kind de dood toe en ik hoop dat ze ongeneselijk ziek wordt lelijke kanker baby ook. Schaam je diep”, wordt er op Instagram gezegd.

Bron: leefspiritueel.nu

Lees verder

Economie

Bebloede Lil’ Kleine met pistool beroofd

Gisteravond, vlak voor een feestje in Rotterdam is Jorik Scholten beroofd van zijn horloge.

Het gebeurde toen het feestje was afgelopen en drie mensen hem buiten aan het opwachten waren. Toen hij het pand van de album-release party van producent en dj Jack Shirak (28) verliet waren er drie mannen op hem aan het wachten buiten. Hij werd hij met een pistool tegen zijn hoofd geslagen en werd het horloge van zijn pols getrokken.

Kleine was niet alleen want meerdere mensen zagen het gebeuren en de mensen die nog op het feestje waren werden gewaarschuwd. Jorrik werd ook onder schot gehouden door het pistool zeggen meerdere getuigen.

Lil Kleine zat onder het bloed en er was veel politie ter plekke.

‘Gisteravond is er aan de Willemskade in Rotterdam een poging beroving geweest. De melding hiervan kwam rond 23.45 uur binnen. We onderzoeken of er nog iets is buitgemaakt bij de beroving. Dat staat nog niet vast, maar is ook niet uitgesloten.

Het was een gewelddadige en een gewapende poging overval. We hebben nog geen aanhoudingen verricht. Het onderzoek daaromheen is in volle gang. We willen weten wat er precies is gebeurd. We horen getuigen die op dit moment bij ons in beeld zijn en lezen camerabeelden in de omgeving uit.

Als iemand iets heeft gezien, kunnen ze bellen naar 0900-8844. Tips zijn altijd welkom’, zei de politie.

Lees verder

Economie

Zien: Memphis Depay showt hoe rijk hij is, brengt stoere rapvideo uit

Memphis Depay is dit WK nog niet echt in vorm zeg maar. We hebben het niet nagekeken, maar de man die de bank in Barcelona warm houdt, heeft in twee wedstrijden vermoedelijk drie balcontacten gehad. Ergens snappen we wel waarom…

Memphis is namelijk ook rapper. En laat hij nu net voor het WK een nieuwe clip uitgebracht hebben. Samen met ene Quinsy Promes, die Nederland angstvallig vermijdt omdat hij verdacht wordt van het neersteken van zijn neef. De twee hebben een rotsvast vertrouwen in hun rapskills.

Bekijk onderstaand de video.

Bron: leefspiritueel.nu

Lees verder
Advertisement

Trending