Connect with us

Economie

Lego-stukje valt na twee jaar uit neus 7-jarig jongetje.

Sameer Anwar speelde in 2018 een stukje Lego kwijt nadat hij het in zijn neus had gepropt. De jongen waarschuwde zijn ouders, maar het stukje was spoorloos. Voorbije week viel het stukje na twee jaar plotseling uit de neus van de jongen.

Het ventje was vijf jaar oud toen hij in zijn huis in Dunedin in Nieuw-Zeeland met lego aan het spelen was. Sameer stopte wel vader dingen in zijn neusgaten en die dag slaagde hij erin om het armpje van een legomannetje in zijn neus te stoppen.

De ongeruste ouders gingen meteen naar de huisarts. Omdat de dokter het stukje lego niet kon vinden, twijfelde hij aan het verhaal van de jongen. De kleine jongen had overigens geen fysieke klachten of ongemakken.

Maar toen de jongen onlangs aan de cupcakes van mama rook, gebeurde er iets bizar. Het ventje snoot zijn neus hard nadat hij wat pijnscheuten gevoeld had. En daar kwam het kleine legoarmpje weer tevoorschijn!