-

Economie

Lego-stukje valt na twee jaar uit neus 7-jarig jongetje.

Sameer Anwar speelde in 2018 een stukje Lego kwijt nadat hij het in zijn neus had gepropt. De jongen waarschuwde zijn ouders, maar het stukje was spoorloos. Voorbije week viel het stukje na twee jaar plotseling uit de neus van de jongen.

Het ventje was vijf jaar oud toen hij in zijn huis in Dunedin in Nieuw-Zeeland met lego aan het spelen was. Sameer stopte wel vader dingen in zijn neusgaten en die dag slaagde hij erin om het armpje van een legomannetje in zijn neus te stoppen.

De ongeruste ouders gingen meteen naar de huisarts. Omdat de dokter het stukje lego niet kon vinden, twijfelde hij aan het verhaal van de jongen. De kleine jongen had overigens geen fysieke klachten of ongemakken.

Maar toen de jongen onlangs aan de cupcakes van mama rook, gebeurde er iets bizar. Het ventje snoot zijn neus hard nadat hij wat pijnscheuten gevoeld had. En daar kwam het kleine legoarmpje weer tevoorschijn!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder