Connect with us

Economie

Jordy haalt stevig uit naar Gaby Blaaser.

Jordy was in de zevende hemel toen bleek dat Gaby Blaaser hem toch nog een kans wou geven. Eerder had De Bachelorette hem nochtans wandelen gestuurd. Nu aan het licht is gekomen dat Gaby het gezellig heeft met een andere man, is Jordy helemaal klaar met de blondine.

In de media circuleerde recent een foto waarop te zien is dat Gaby op een terrasje het gezellig heeft met ex-coureur Bas Schothorst. Ook Jordy kreeg het kiekje onder ogen en is nu helemaal klaar met de blondine. Hij dacht aanvankelijk zelfs nog aan trouwen! Bij een post op zijn Instagram schrijft hij een veelbetekenende boodschap: “De mazzel!”

Jordy wordt overladen met steunberichten van vrienden die hij tijdens de opnames maakte. Niek, de andere finalist, reageerde: “Dat ging heel snel van nul naar honderd.” Ook Joey van Herle laat weten wat hij ervan vindt: “Hahahah held!”