-

Economie

Jordy haalt stevig uit naar Gaby Blaaser.

Jordy was in de zevende hemel toen bleek dat Gaby Blaaser hem toch nog een kans wou geven. Eerder had De Bachelorette hem nochtans wandelen gestuurd. Nu aan het licht is gekomen dat Gaby het gezellig heeft met een andere man, is Jordy helemaal klaar met de blondine.

In de media circuleerde recent een foto waarop te zien is dat Gaby op een terrasje het gezellig heeft met ex-coureur Bas Schothorst. Ook Jordy kreeg het kiekje onder ogen en is nu helemaal klaar met de blondine. Hij dacht aanvankelijk zelfs nog aan trouwen! Bij een post op zijn Instagram schrijft hij een veelbetekenende boodschap: “De mazzel!”

Jordy wordt overladen met steunberichten van vrienden die hij tijdens de opnames maakte. Niek, de andere finalist, reageerde: “Dat ging heel snel van nul naar honderd.” Ook Joey van Herle laat weten wat hij ervan vindt: “Hahahah held!”

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder