Connect with us

Economie

Sylvie Meis compleet voor schut in filmpje.

De nuchtere Nederlanders zijn niet altijd onverdeeld fan van Sylvie Meis. Ze vinden de kleine diva net ietsje te perfect en dat ze een tikkeltje nep in de camera lacht. Nu toont de blondine dat ze over een gezonde dosis zelfrelativering beschikt.

‘Zo was ik vroeger’.

Sylvie Meis speelde op TikTok een stuk uit een film na waarin een vrouw zegt dat een man haar nooit meer zou zien. De kleine diva schreef bij het filmpje: “Dit was ik na drie maanden daten. Ach ja, ik ben goed veranderd.” Met de video hint Sylvie natuurlijk op haar talrijke mislukte relaties van het verleden. Momenteel staat ze op trouwen met kunstenaar Niclas Castello, en naar eigen zeggen is deze relatie compleet anders.

Uitstel, maar geen afstel

Het koppel was van plan om volgende maand te trouwen. De coronatoestanden strooiden echter roet in het eten. Maar uitstel betekent geen afstel. Sylvie en Niclas zijn momenteel op huizenjacht om eindelijk samen te gaan wonen. Dat zou betekenen dat de kunstenaar Amerika achter zich laat om in Duitsland samen te wonen met zijn verloofde!