-

Economie

Joran van der Sloot nog steeds met coronaklachten in gevangenis.

Nadat Joran van der Sloot eerder in de Peruaanse gevangenis besmet raakte met corona, is hij nu aan de beterhand. Zijn advocaat zegt dat hij nog altijd klachten heeft, maar de zwaarste periode is achter de rug.

Advocaat Máximo Altez verklaarde aan Shownieuws: “Op dit moment zit Joran in de genezingsfase. Momenteel heeft hij fysiek het zwaarste achter de rug en ziet hij er terug beter uit. Hij neemt nog steeds zijn medicijnen, maar hij voelt zich een stuk beter.”

Joran had zware klachten, maar was nooit in levensgevaar. In de gevangenis waar hij verblijft, zou tachtig procent van de gevangenen besmet zijn. De advocaat onthulde: “Onder de symptomen die Joran vertoonde, waren de volgende: fysiek ongemak en ademhalingsproblemen. Hij heeft echter nooit op de intensive care in een ziekenhuis gelegen.”

Holloway

Van der Sloot zit een gevangenisstraf uit voor de moord op Stephany Flores. Bij ons is hij voornamelijk bekend van zijn vermeende betrokkenheid bij de mysterieuze verdwijning van Natalee Holloway op Aruba.

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder