Connect with us

Economie

Joran van der Sloot nog steeds met coronaklachten in gevangenis.

Nadat Joran van der Sloot eerder in de Peruaanse gevangenis besmet raakte met corona, is hij nu aan de beterhand. Zijn advocaat zegt dat hij nog altijd klachten heeft, maar de zwaarste periode is achter de rug.

Advocaat Máximo Altez verklaarde aan Shownieuws: “Op dit moment zit Joran in de genezingsfase. Momenteel heeft hij fysiek het zwaarste achter de rug en ziet hij er terug beter uit. Hij neemt nog steeds zijn medicijnen, maar hij voelt zich een stuk beter.”

Joran had zware klachten, maar was nooit in levensgevaar. In de gevangenis waar hij verblijft, zou tachtig procent van de gevangenen besmet zijn. De advocaat onthulde: “Onder de symptomen die Joran vertoonde, waren de volgende: fysiek ongemak en ademhalingsproblemen. Hij heeft echter nooit op de intensive care in een ziekenhuis gelegen.”

Holloway

Van der Sloot zit een gevangenisstraf uit voor de moord op Stephany Flores. Bij ons is hij voornamelijk bekend van zijn vermeende betrokkenheid bij de mysterieuze verdwijning van Natalee Holloway op Aruba.