Connect with us

Economie

Jongetje (4) zet eerste stapjes nadat hij benen verloor aan sepsis.

Deze ontroerende video toont het ogenblik waarop een jongen (4) zijn eerste stapjes zet, nadat hij zijn twee benen verloor aan sepsis.

William Reckless kreeg in januari de diagnose van sepsis. De bloedvergiftiging had ingrijpende gevolgen. Het jongetje moest drie maanden op intensive care liggen. Zijn onderbenen en een stuk van zijn vingers zijn geamputeerd.

Daarna kreeg het jongetje een prothese om weer te leren lopen. Na maanden revalidatie is de moedige William gewend geraakt aan zijn nieuwe leven zonder benen.

In het filmpje is te zien hoe het mannetje zijn eerste stapjes zet in de richting van oma, Trish Brenna, die hem met open armen opwacht.

Zijn trotse ouders Gemma en Michael juichen op de achtergrond van vreugde. Gemma vertelde aan de Nottingham Post: “Als je baby zijn eerste pasjes zet, is dat betoverend, maar als ze het een tweede keer moeten leren, na maanden van pijn, angst, frustratie, keihard werken en doorzettingsvermogen, is het een heel ander soort trots die we voelen.”

De familie van de jongen deelt het verhaal om mensen bewust te maken voor de gevolgen van sepsis. Gemma legt uit: “Zoveel mensen weten niet wat sepsis is, maar hoe sneller je het ziet, hoe minder de schade en hoe groter de kans om te overleven. Dat geldt voor zowel kinderen, als volwassenen.”

Laten we dit ventje overladen met hartjes!

Lees verder

Economie

Triest nieuws over dochtertjes Maxime Meiland: “ongeneselijk ziek”

Maxime Meiland is met de dood bedreigd nadat zij en haar moeder Erica een aantal uitspraken hadden gedaan over de islam. Ze hadden het voornamelijk over hoofddoeken en dat is niet goed aangekomen. Er is namelijk ontzettend veel ophef over ontstaan.

Vooral Erica ging los over de Islam en vindt dat er niet meer naar Nederland zouden moeten komen. Ze noemde vrouwen in Boerka’s zelfs ‘pinguïns’.

“Ze vindt vooral het hoofddoek dragen waanzin. Wat ook logisch is want waarom moet een vrouw haar haar verbergen omdat mannen een probleem hebben met hun seksualiteit. Zo wordt de vrouw weer de dupe.”

Toen ze deze uitspraken had gedaan ging het voornamelijk los op Instagram en worden ze met de dood bedreigd: “Kanker racist dat je bent ik hoop dat je kanker kind dood gaat lelijke kanker hoer. Ik hoop dat je kanker krijgt inclusief je kind. Als je dood bent kom ik nog ff een keer op je graf pissen.”

De dochtertjes van Maxime worden ook met de dood bedreigt: “Ik wens je kind de dood toe en ik hoop dat ze ongeneselijk ziek wordt lelijke kanker baby ook. Schaam je diep”, wordt er op Instagram gezegd.

Bron: leefspiritueel.nu

Lees verder

Economie

Bebloede Lil’ Kleine met pistool beroofd

Gisteravond, vlak voor een feestje in Rotterdam is Jorik Scholten beroofd van zijn horloge.

Het gebeurde toen het feestje was afgelopen en drie mensen hem buiten aan het opwachten waren. Toen hij het pand van de album-release party van producent en dj Jack Shirak (28) verliet waren er drie mannen op hem aan het wachten buiten. Hij werd hij met een pistool tegen zijn hoofd geslagen en werd het horloge van zijn pols getrokken.

Kleine was niet alleen want meerdere mensen zagen het gebeuren en de mensen die nog op het feestje waren werden gewaarschuwd. Jorrik werd ook onder schot gehouden door het pistool zeggen meerdere getuigen.

Lil Kleine zat onder het bloed en er was veel politie ter plekke.

‘Gisteravond is er aan de Willemskade in Rotterdam een poging beroving geweest. De melding hiervan kwam rond 23.45 uur binnen. We onderzoeken of er nog iets is buitgemaakt bij de beroving. Dat staat nog niet vast, maar is ook niet uitgesloten.

Het was een gewelddadige en een gewapende poging overval. We hebben nog geen aanhoudingen verricht. Het onderzoek daaromheen is in volle gang. We willen weten wat er precies is gebeurd. We horen getuigen die op dit moment bij ons in beeld zijn en lezen camerabeelden in de omgeving uit.

Als iemand iets heeft gezien, kunnen ze bellen naar 0900-8844. Tips zijn altijd welkom’, zei de politie.

Lees verder

Economie

Zien: Memphis Depay showt hoe rijk hij is, brengt stoere rapvideo uit

Memphis Depay is dit WK nog niet echt in vorm zeg maar. We hebben het niet nagekeken, maar de man die de bank in Barcelona warm houdt, heeft in twee wedstrijden vermoedelijk drie balcontacten gehad. Ergens snappen we wel waarom…

Memphis is namelijk ook rapper. En laat hij nu net voor het WK een nieuwe clip uitgebracht hebben. Samen met ene Quinsy Promes, die Nederland angstvallig vermijdt omdat hij verdacht wordt van het neersteken van zijn neef. De twee hebben een rotsvast vertrouwen in hun rapskills.

Bekijk onderstaand de video.

Bron: leefspiritueel.nu

Lees verder
Advertisement

Trending