Connect with us

Nieuwste

Jongetje (3) overleden nadat ouders hem achterlaten in snikhete auto.

Dit weekend overleed een jongetje van drie nadat hij in een snikhete auto was achtergelaten. Zijn ouders, Dakota Heath Fowler (20) en Brandi Michelle Burks (21), zijn aangeklaagd wegens doodslag. In het Amerikaanse Hodges, waar het koppel woont, lopen de temperaturen momenteel op tot meer dan dertig graden.

Een voorbijganger had het kleintje bewusteloos in de auto zien liggen. Die belde de politie, maar de hulpdiensten konden niets meer doen voor het jongetje. De ouders beweren dat ze de jongen de vorige nacht voor het laatst zagen rond middernacht toen ze hem in bed stopten. De melding over het kind in de auto liep zondagmiddag rond vier uur bij de politie binnen.

De ouders zeggen dat ze vervolgens om drie uur ’s middags wakker werden en hun zoontje nergens konden vinden. Dan vonden ze hem in de auto.

Nu volgt er nog een autopsie op het lichaam van de jongen. Politiewoordvoerder Shannon Oliver sluit opzet voorlopig uit. Shannon Oliver verklaarde: “Ik denk niet dat het hier gaat om opzet. Volgens mij is dit een kwestie van verwaarlozing dat jammer genoeg het leven heeft gekost van dit jongetje. Het is gewoon een heel droevige zaak.”