Connect with us

Economie

Nicol Kremers vertrekt definitief uit Nederland: ‘Ik ben Nederlanders zat!’

Nicol Kremers begon ruim een maand geleden aan haar vakantie in Spanje en heeft sindsdien Nederland voorgoed achtergelaten.

De voormalige ster van het programma Massa is Kassa had geen eigen accommodatie of vervoer meer in Nederland. Bovendien is Nicol onlangs haar rijbewijs kwijtgeraakt na een eenzijdig 0ngeluk waarbij ze onder invloed was.

Hierbij zou ze de geleende auto van een vriendin hebben beschad!gd. Na haar breuk met Peter Gillis heeft Nicol op verschillende plaatsen onderdak gevonden bij vrienden en kennissen.

Er gaan echter geruchten dat Nicol overlast veroorzaakte, waardoor ze bijvoorbeeld van de camping van een vriendin is verwijderd.

Nicol werd uit het huis van Peter gezet en stond met niets op straat. Haar inkomsten stonden lange tijd op nul, dus moest Nicol op zoek naar een andere oplossing.

Nicol Kremers heeft Nederland verlaten
Inmiddels weten we allemaal wat Nicol tegenwoordig doet om haar brood te verdienen: foto’s verkopen op internet.

Echter heeft het programma Roddelpraat onlangs gemeld dat Nicol “ondergedoken” is voor de Nederlandse belastingdienst. Nicol heeft haar bedrijf namelijk nooit ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en lijkt daarmee belasting te ontduiken.

Ze verblijft nu al meer dan een maand in Spanje en heeft daar zelfs een nieuwe vriend ontmoet. Het gaat om de Spaanse Stephen, zo meldt RTL Boulevard: “Er is voor iedereen een passende partner. Sinds de breuk met Peter heeft Nicol niet stilgezeten.

Nadat eerder bekend werd dat Peter zijn nieuwe liefde had gevonden, is Nicol nu ook gelukkig in de liefde. Haar nieuwe vl*m, Stephen, is afkomstig uit Spanje en lijkt uiterlijk niet veel op haar ex.”

Momenteel verblijft Nicol bij haar nieuwe vriend en het lijkt er niet op dat ze van plan is om nog terug te keren naar Nederland.

Het leven in Spanje bevalt Nicol Kremers goed en ze lijkt zich daar te settelen met haar nieuwe vriend Stephen.

Ze geniet van het warme weer, de Spaanse cultuur en de nieuwe mogelijkheden die het land haar biedt. Nicol heeft een frisse start gemaakt en lijkt gelukkig te zijn in haar nieuwe leven.

Hoewel ze Nederland achter zich heeft gelaten, blijft Nicol wel herinneringen koesteren aan haar tijd daar.

Ze kijkt terug op haar ervaringen en leermomenten, en is vastbesloten om nieuwe kansen te grijpen en positieve stappen voorwaarts te zetten. Nicol heeft geleerd van haar fouten en is vastbesloten om haar leven op een andere manier vorm te geven.

Ondanks haar vertrek uit Nederland heeft Nicol nog steeds contact met enkele vrienden en bekenden daar.

Ze houdt hen op de hoogte van haar avonturen in Spanje en deelt af en toe foto’s en updates op sociale media. Haar volgers zijn blij om te zien dat ze haar weg heeft gevonden en geniet van haar nieuwe leven.

Nicol heeft haar verleden achter zich gelaten en kijkt nu met optimisme naar de toekomst.

Ze is vastbesloten om het beste uit haar leven te halen en haar dromen na te jagen. Haar ervaringen hebben haar sterker en veerkrachtiger gemaakt, en ze is vastbesloten om haar geluk te vinden, waar dat ook mag zijn.