-

Economie

Jongen verliest op vier dagen tijd mama en papa aan corona.

Een Amerikaanse tiener ondergaat met eigen ogen de genadeloosheid van het coronavirus. De jongen uit Georgia verloor op vier dagen tijd zijn beide ouders.

Eerst overleed de vader van de 17-jarige Justin Hunter aan het virus, en amper vier dagen later stierf ook zijn moeder. Justin vertelde: “We waren een gewoon gezin, en probeerden gewoon veilig te blijven tijdens de pandemie.”

De tiener beklemtoont dat ze alle nodige voorzorgsmaatregelen namen om niet besmet te raken.

Hij vertelde: “Wanneer mijn moeder bijvoorbeeld naar de winkel ging, droeg ze altijd een mondkapje. Ze droeg handschoenen.”

Twee weken geleden raakten ze toch besmet en vanaf dan ging het snel. Justin legde uit: “Ik weet echt niet hoe mijn familie het virus kreeg.”

De jongen vervolgt: “Hun temperatuur schoot de hoogte in. Ze hadden hoofdpijn, een vreselijke hoest. Ze waren erg loom.”

Op 26 juli verloor zijn vader het gevecht tegen het virus. Justin zei: “Het laatste wat hij zei, was dat hij van me hield, en beter zou worden en zou blijven vechten. Ze hebben me niet opgevoed om in een hoekje te zitten kniezen.”

Vier dagen later moest Justin ook afscheid nemen van zijn moeder.

Er is een geldinzamelingcampagne opgericht om de jongen te steunen. Laten we deze jongeman overladen met hartjes. Veel sterkte en kracht.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder