Connect with us

Economie

Jongen verliest op vier dagen tijd mama en papa aan corona.

Een Amerikaanse tiener ondergaat met eigen ogen de genadeloosheid van het coronavirus. De jongen uit Georgia verloor op vier dagen tijd zijn beide ouders.

Eerst overleed de vader van de 17-jarige Justin Hunter aan het virus, en amper vier dagen later stierf ook zijn moeder. Justin vertelde: “We waren een gewoon gezin, en probeerden gewoon veilig te blijven tijdens de pandemie.”

De tiener beklemtoont dat ze alle nodige voorzorgsmaatregelen namen om niet besmet te raken.

Hij vertelde: “Wanneer mijn moeder bijvoorbeeld naar de winkel ging, droeg ze altijd een mondkapje. Ze droeg handschoenen.”

Twee weken geleden raakten ze toch besmet en vanaf dan ging het snel. Justin legde uit: “Ik weet echt niet hoe mijn familie het virus kreeg.”

De jongen vervolgt: “Hun temperatuur schoot de hoogte in. Ze hadden hoofdpijn, een vreselijke hoest. Ze waren erg loom.”

Op 26 juli verloor zijn vader het gevecht tegen het virus. Justin zei: “Het laatste wat hij zei, was dat hij van me hield, en beter zou worden en zou blijven vechten. Ze hebben me niet opgevoed om in een hoekje te zitten kniezen.”

Vier dagen later moest Justin ook afscheid nemen van zijn moeder.

Er is een geldinzamelingcampagne opgericht om de jongen te steunen. Laten we deze jongeman overladen met hartjes. Veel sterkte en kracht.