-

Economie

Triest nieuws Nicolette Kluijver: ‘Kindje verl0ren’

Nicolette Kluijver onthult in een komende aflevering van RTL’s “Rooijakkers over de Vloer” dat ze enkele jaren geleden gedwongen was om haar vierde zwangerschap af te breken vanwege een behandeling tegen longk*nker.

De presentatrice deelt dat aanvankelijk gedacht werd aan tuberculose, wat leidde tot intensieve med!catie.

Deze med!cijnen veroorzaakten b!jwerkingen zoals haaruitval en p!jn in haar botten.

Daarnaast hield haar menstr*atie op, maar dit werd niet toegeschreven aan de med!catie. Uiteindelijk bleek ze zwanger te zijn van haar vierde kind, een verrassende ontdekking.
Nicolette Kluijver

Echter, vanwege de medicatie en een geplande PET-scan om een plek op haar longen te onderzoeken, moest ze de zwangerschap afbreken. Kluijver verklaart: “Ik kon eigenlijk niet zwanger zijn.”

Enige tijd later werd bij haar longk*nker vastgesteld. Ze benadrukt dat als ze niet z!ek was geweest, ze het kindje zonder twijfel had willen houden.

Het is een hartverscheurende situatie om afscheid te moeten nemen van een kindje waar je eigenlijk graag voor zou willen zorgen, maar vanwege haar gezondheid was dit niet mogelijk.

De emotionele ervaring van Nicolette Kluijver, waarbij ze gedwongen werd om haar zwangerschap af te breken vanwege haar strijd tegen longk*nker, werpt een schrijnend licht op de complexiteit van gezondheidsproblemen die het leven van een individu kunnen beïnvloeden.

Kluijver’s verhaal benadrukt de moeilijke beslissingen die soms genomen moeten worden in het licht van med!sche uitdagingen.

De presentatrice deelde openhartig haar innerlijke worstelingen met het accepteren van deze onverwachte wending in haar leven.

Ze reflecteert op het dilemma van het moeten nemen van afscheid van een ongeboren kind terwijl ze zelf met gezondheidspr0blemen w0rstelde.

Dit tragische moment brengt de pijnlijke realiteit aan het licht van hoe z!ekte en gezondheid onverwachte en verstrekkende gevolgen kunnen hebben voor de plannen en dromen van individuen.
Nicolette Kluijver

Kluijver’s verhaal raakt ook aan het belang van openheid en ondersteuning in tijden van zowel fysieke als emotionele uitdagingen.

De steun van vrienden, familie en medische professionals kan een cruciale rol spelen bij het navigeren door dergelijke complexe situaties.

Het delen van haar ervaring kan anderen inspireren om hun eigen moeilijkheden te bespreken en het belang van zorgvuldige medische overwegingen te erkennen.

Hoewel de omstandigheden tragisch zijn, benadrukt Kluijver’s veerkracht en openheid het belang van het aanpakken van gezondheidsproblemen en het zoeken naar passende zorg en behandelingen.

Ze is een voorbeeld van iemand die, ondanks de emotionele beproevingen, de kracht heeft gevonden om haar verhaal te delen en anderen bewust te maken van de complexiteit van gezondheidsuitdagingen.
Nicolette Kluijver

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder