-

Economie

Jan Smit deelt geweldige mijlpaal van zijn stiefdochter.

Jan Smit beleefde een dag die hij niet gauw zal vergeten. Zijn stiefdochter Fem (12) ging namelijk voor het eerst naar de middelbare school. De zanger deelde op zijn Instagram een heel bijzonder kiekje.

De zanger zwaaide zijn stiefdochter ’s ochtends uit toen ze op de fiets naar school vertrok. Het meisje lijkt er ontzettend veel zin in te hebben en het lijkt zelfs dat ze een gloednieuwe fiets heeft gekregen. Jan Smit schreef bij de foto: “Daar gaat ze … Op naar een nieuwe fase in ons leven!”

Jan en zijn vriendin Liza hebben een samengesteld gezin. Samen hebben ze twee kinderen, dochter Emma (9) en zoon Senn (6). Fem is de dochter van Liza uit een eerder relatie van haar.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder