-

Economie

Zusjes van 2 en 4 sterven in hete auto nadat mama overdosis neemt.

Ondertussen zouden we allemaal moeten weten dat we geen kinderen of huisdieren in hete auto’s mogen achterlaten. Maar elke zomer horen we over pijnlijke herinneringen aan de gevaren en de vaak vermijdbare tragedies van kinderen die om het leven komen in snikhete auto’s.

In een recent geval lag een moeder uit Texas, Natalie Chambers, dood in haar auto na het nemen van een fatale overdosis. Het levenloze lichaam van de 31-jarige moeder werd gevonden op 23 juli.

Maar Natalie zat niet alleen in de auto. Op de achterbank zaten haar jonge dochters, Isabel (4) en Elise (2). Ze bezweken aan de hitte in het voertuig.

De familie van Natalie raakte bezorgd toen de moeder niet kwam opdagen, zeker gezien haar verleden van drugs- en alcoholmisbruik.

Het is niet duidelijk of de overdosis al of niet opzettelijk was, maar familieleden bevestigen dat ze de demonen had bestreden. Een anoniem familielid getuigde: “Natalie had het moeilijk in het verleden, maar ze kreeg hulp en was een geweldige moeder. Tijdens de Covid-crisis was ze depressief geworden en is ze hervallen.”

Natalie en haar kinderen werden gevonden aan de hand van het signaal van haar mobiele telefoon. Camerabeelden tonen dat ze haar auto parkeerde op een parking. De politieagenten konden later helaas alleen maar vaststellen dat de drie inzittenden overleden waren.

Onze gedachten zijn bij de nabestaanden. Rust in vrede, Isabel en Elise.

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder