Connect with us

Economie

Zusjes van 2 en 4 sterven in hete auto nadat mama overdosis neemt.

Ondertussen zouden we allemaal moeten weten dat we geen kinderen of huisdieren in hete auto’s mogen achterlaten. Maar elke zomer horen we over pijnlijke herinneringen aan de gevaren en de vaak vermijdbare tragedies van kinderen die om het leven komen in snikhete auto’s.

In een recent geval lag een moeder uit Texas, Natalie Chambers, dood in haar auto na het nemen van een fatale overdosis. Het levenloze lichaam van de 31-jarige moeder werd gevonden op 23 juli.

Maar Natalie zat niet alleen in de auto. Op de achterbank zaten haar jonge dochters, Isabel (4) en Elise (2). Ze bezweken aan de hitte in het voertuig.

De familie van Natalie raakte bezorgd toen de moeder niet kwam opdagen, zeker gezien haar verleden van drugs- en alcoholmisbruik.

Het is niet duidelijk of de overdosis al of niet opzettelijk was, maar familieleden bevestigen dat ze de demonen had bestreden. Een anoniem familielid getuigde: “Natalie had het moeilijk in het verleden, maar ze kreeg hulp en was een geweldige moeder. Tijdens de Covid-crisis was ze depressief geworden en is ze hervallen.”

Natalie en haar kinderen werden gevonden aan de hand van het signaal van haar mobiele telefoon. Camerabeelden tonen dat ze haar auto parkeerde op een parking. De politieagenten konden later helaas alleen maar vaststellen dat de drie inzittenden overleden waren.

Onze gedachten zijn bij de nabestaanden. Rust in vrede, Isabel en Elise.