-

Economie

Zusjes van 2 en 4 sterven in hete auto nadat mama overdosis neemt.

Ondertussen zouden we allemaal moeten weten dat we geen kinderen of huisdieren in hete auto’s mogen achterlaten. Maar elke zomer horen we over pijnlijke herinneringen aan de gevaren en de vaak vermijdbare tragedies van kinderen die om het leven komen in snikhete auto’s.

In een recent geval lag een moeder uit Texas, Natalie Chambers, dood in haar auto na het nemen van een fatale overdosis. Het levenloze lichaam van de 31-jarige moeder werd gevonden op 23 juli.

Maar Natalie zat niet alleen in de auto. Op de achterbank zaten haar jonge dochters, Isabel (4) en Elise (2). Ze bezweken aan de hitte in het voertuig.

De familie van Natalie raakte bezorgd toen de moeder niet kwam opdagen, zeker gezien haar verleden van drugs- en alcoholmisbruik.

Het is niet duidelijk of de overdosis al of niet opzettelijk was, maar familieleden bevestigen dat ze de demonen had bestreden. Een anoniem familielid getuigde: “Natalie had het moeilijk in het verleden, maar ze kreeg hulp en was een geweldige moeder. Tijdens de Covid-crisis was ze depressief geworden en is ze hervallen.”

Natalie en haar kinderen werden gevonden aan de hand van het signaal van haar mobiele telefoon. Camerabeelden tonen dat ze haar auto parkeerde op een parking. De politieagenten konden later helaas alleen maar vaststellen dat de drie inzittenden overleden waren.

Onze gedachten zijn bij de nabestaanden. Rust in vrede, Isabel en Elise.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder