Connect with us

Diertjes

Jaloerse pup laat mama duidelijk weten dat papa van haar is

Bristol is een heel liefdevolle hond, maar haar liefde gaat voornamelijk uit naar één persoon: haar eigenaar Nathan McNeese.

De liefde van Bristol voor papa gaat zelfs zover, dat ze hem opeiste als bezit. En de kleine puppy maakt dat graag duidelijk ook!

Bristol is al bij het gezin sinds ze een kleine puppy is. Uiteraard houdt Bristol van de hele familie, maar ze heeft een uitgesproken voorkeur voor Nathan.

Alicia legde uit aan The Dodo: “Haar go-to persoon is mijn man. De band die ze delen is ongelofelijk.”

Het hondje heeft zelfs een speciale, boze blik voor Alicia. Op die manier wil ze tegen haar zeggen: “Sorry, mama, hij is mijn man.”

De drang van Bristol om de aandacht te wekken van Nathan is een constante strijd. Onlangs was dat ook weer het geval in de auto. Bristol kon er niet om lachen dat Alicia vooraan bij Nathan in de auto mocht zitten.

Alicia vertelde: “Ik liet mijn hoofd eerst op de schouder van mijn man rusten.” Maar wanneer Alicia haar hoofd even optilde, was het hondje razendsnel om haar hoofdje op de schouders van haar man te laten rusten.

Dit is een niet mis te verstane boodschap. Als er iemand is die daar haar hoofdje mag laten rusten, is zij het wel en zij alleen. Alicia zei: “Ik denk dat ze dacht: ‘Hij is mijn mens. Ga aan de kant, mama’.”

Alicia is echter niet jaloers dat Bristol haar man helemaal opeiste. Ook zij houdt zielsveel van Bristol. De vrouw vertelde: “Ze is lief. Als ze wil.”

Bekijk het schattige moment hieronder en deel dit met je vrienden!