-

Diertjes

Jaloerse pup laat mama duidelijk weten dat papa van haar is

Bristol is een heel liefdevolle hond, maar haar liefde gaat voornamelijk uit naar één persoon: haar eigenaar Nathan McNeese.

De liefde van Bristol voor papa gaat zelfs zover, dat ze hem opeiste als bezit. En de kleine puppy maakt dat graag duidelijk ook!

Bristol is al bij het gezin sinds ze een kleine puppy is. Uiteraard houdt Bristol van de hele familie, maar ze heeft een uitgesproken voorkeur voor Nathan.

Alicia legde uit aan The Dodo: “Haar go-to persoon is mijn man. De band die ze delen is ongelofelijk.”

Het hondje heeft zelfs een speciale, boze blik voor Alicia. Op die manier wil ze tegen haar zeggen: “Sorry, mama, hij is mijn man.”

De drang van Bristol om de aandacht te wekken van Nathan is een constante strijd. Onlangs was dat ook weer het geval in de auto. Bristol kon er niet om lachen dat Alicia vooraan bij Nathan in de auto mocht zitten.

Alicia vertelde: “Ik liet mijn hoofd eerst op de schouder van mijn man rusten.” Maar wanneer Alicia haar hoofd even optilde, was het hondje razendsnel om haar hoofdje op de schouders van haar man te laten rusten.

Dit is een niet mis te verstane boodschap. Als er iemand is die daar haar hoofdje mag laten rusten, is zij het wel en zij alleen. Alicia zei: “Ik denk dat ze dacht: ‘Hij is mijn mens. Ga aan de kant, mama’.”

Alicia is echter niet jaloers dat Bristol haar man helemaal opeiste. Ook zij houdt zielsveel van Bristol. De vrouw vertelde: “Ze is lief. Als ze wil.”

Bekijk het schattige moment hieronder en deel dit met je vrienden!

Diertjes

Een alligator sleept een vrouw van 85 jaar mee de dood in terwijl ze probeert haar hond te beschermen

Een nieuwe video toont het angstaanjagende moment waarop een alligator naar een vrouw sprong die haar hond uitliet bij een meer in haar gemeenschap in Florida, haar de dood in slepend.

De afschuwelijke gebeurtenis, vastgelegd op video die door Inside Edition werd verkregen, ontvouwde zich voor een buurman die wanhopig 911 belde terwijl ze probeerde de vrouw te helpen. Maar het was te laat.

Gloria Serge, 85, stierf nadat ze was doodgebeten door de 10-voet lange alligator toen ze op maandag haar geliefde hond Trooper uit de klauwen van het reptiel probeerde te redden.

De hond van Serge overleefde de aanval, maar de alligator werd later gevangen en geëuthanaseerd.

Serge’s laatste momenten werden vastgelegd op een wildcamera in de Spaanse Lakes Fairways retirement community in Fort Pierce, Florida.

Ze is te zien terwijl ze langs het meer loopt met haar hond, waarna de alligator boven water komt en vervolgens naar het tweetal uithaalt.

Serge probeerde de hond weg te krijgen bij de kaken van de alligator, maar het reptiel greep haar in plaats daarvan en sleepte haar het meer in.

Haar bange buurman Carole Thomas, 76, vertelde Inside Edition dat ze de vrouw probeerde te helpen terwijl ze aan de telefoon was met 911.

“Er is een vrouw in het meer. De alligator heeft haar!”

Terwijl het gesprek zich ontvouwde, raakte de buurman meer van streek toen ze de vrouw niet meer boven water zag komen.

“Ik denk dat ze weg is, oh mijn God,” huilt Thomas in de telefoon.

Thomas zei dat ze een stok haalde om de vrouw naar het land te proberen trekken, maar ze zei: “Ik had haar hoe dan ook niet eerder kunnen bereiken.”

“Het is vreselijk voor haar familie,” voegde Thomas eraan toe. “Het is gewoon vreselijk, vreselijk. En haar vrienden, ik sprak gisteren met een paar van haar vrienden die er kapot van zijn.”

Haar lichaam werd later uit het meer gehaald.

Plaatselijke bewoners vertelden Inside Edition dat de alligator een buurtattractie was die ze Henry noemden. Hij werd gevangen en geëuthanaseerd na de aanval.

De autoriteiten van Florida waarschuwen de bewoners om niet met hun huisdieren bij de vijvers en meren in de omgeving te wandelen.

Serge is de derde persoon die in Florida sinds juli vorig jaar door een alligator is gedood.

Wildlife-experts vonden de alligator op de bodem van de vijver en trokken hem uit het water, waarbij een ambtenaar te zien was die bovenop het reptiel zat.

Een andere oudere vrouw werd gedood door twee alligators nadat ze in juli 2022 in een vijver bij haar huis in het Boca Royale Golf and Country Club in Englewood was gevallen.

De vrouw, waarvan de identiteit niet bekend is, worstelde om boven water te blijven toen twee alligators naar haar

Bekijk de video: 

Lees verder