-

Diertjes

Jaloerse pup laat mama duidelijk weten dat papa van haar is

Bristol is een heel liefdevolle hond, maar haar liefde gaat voornamelijk uit naar één persoon: haar eigenaar Nathan McNeese.

De liefde van Bristol voor papa gaat zelfs zover, dat ze hem opeiste als bezit. En de kleine puppy maakt dat graag duidelijk ook!

Bristol is al bij het gezin sinds ze een kleine puppy is. Uiteraard houdt Bristol van de hele familie, maar ze heeft een uitgesproken voorkeur voor Nathan.

Alicia legde uit aan The Dodo: “Haar go-to persoon is mijn man. De band die ze delen is ongelofelijk.”

Het hondje heeft zelfs een speciale, boze blik voor Alicia. Op die manier wil ze tegen haar zeggen: “Sorry, mama, hij is mijn man.”

De drang van Bristol om de aandacht te wekken van Nathan is een constante strijd. Onlangs was dat ook weer het geval in de auto. Bristol kon er niet om lachen dat Alicia vooraan bij Nathan in de auto mocht zitten.

Alicia vertelde: “Ik liet mijn hoofd eerst op de schouder van mijn man rusten.” Maar wanneer Alicia haar hoofd even optilde, was het hondje razendsnel om haar hoofdje op de schouders van haar man te laten rusten.

Dit is een niet mis te verstane boodschap. Als er iemand is die daar haar hoofdje mag laten rusten, is zij het wel en zij alleen. Alicia zei: “Ik denk dat ze dacht: ‘Hij is mijn mens. Ga aan de kant, mama’.”

Alicia is echter niet jaloers dat Bristol haar man helemaal opeiste. Ook zij houdt zielsveel van Bristol. De vrouw vertelde: “Ze is lief. Als ze wil.”

Bekijk het schattige moment hieronder en deel dit met je vrienden!

Diertjes

Dashcam beelden laten zien hoe koe midden op de snelweg uit rijdende veewagen valt

Een schokkende dashcam-video toont hoe een koe plotseling midden op de snelweg valt nadat het arme dier uit een veewagen is gev*llen.

De koe glijdt over het asfalt en gelukkig wordt het niet geraakt door andere weggebruikers. De p0litie reageerde snel en slaagde erin om het onfortuinlijke dier te vangen.

De beelden zijn onwerkelijk en confronterend. Hoewel de meeste mensen zich bewust zijn van het feit dat koeien uiteindelijk voor vleesproductie worden gebruikt, denken ze meestal niet na over het transportproces. Deze koeien worden in grote veewagens bij de boer opgehaald en naar sl*chthuizen vervoerd.

Het is begrijpelijk dat veel mensen zich niet realiseren dat koeien over de weg worden vervoerd in veewagens.

Daarom is het des te schokkender wanneer er plotseling een gigantische koe opduikt op de snelweg.

Het dier is duidelijk van een veewagen gev*llen en glijdt over het asfalt. Gelukkig kon een vrachtwagen die achter de veewagen reed, het dier op tijd ontwijken. Ook andere weggebruikers waren alert en konden op tijd remmen.

Het is niet helemaal duidelijk hoe dit 0ngeluk heeft kunnen gebeuren, maar er wordt vermoed dat de koe door de onderkant van de veewagen is gev*llen.

Het lijkt erop dat de veewagen het begaf, waardoor de koe op het wegdek terechtkwam. Toen de veewagen uiteindelijk tot stilstand kwam, bleek er nog een koe op de snelweg te staan. Hoe dit dier daar terechtkwam, is ook niet helemaal helder.

De bestuurder van de auto met de dashcam, genaamd Kevin, was geschr0kken door het incident.

Hij zag hoe de vrachtwagen voor hem uitweek, en besefte dat hij ook alert moest zijn.

In de video is duidelijk te zien hoe hectisch en geva*rlijk het kan zijn op de snelweg tijdens zo’n onverwachte situatie.

Met een snelheid van 100 kilometer per uur is er weinig ruimte om plotselinge stuurbewegingen te maken.

De beelden zijn hieronder te bekijken, evenals foto’s van de koe. Het voorval dient als een herinnering aan de complexiteit en gev*ren van het vervoeren van vee over de weg.

Lees verder