-

Economie

Jet de Nijs in diepe rouw. ‘Kapot van verdriet.’

Rob de Nijs en zijn zoon Jet de Nijs zijn twee onmiskenbare iconen in de Nederlandse muziekwereld.

Rob begon zijn zangcarrière op jonge leeftijd en groeide uit tot een van de meest geliefde en invloedrijke artiesten in Nederland.

Zijn warme stem, charismatische uitstraling en unieke interpretatie van nummers maakten hem tot een nationale schat.

Samen met zijn vrouw heeft Rob de Nijs de afgelopen periode flink wat tegenslagen moeten doorstaan.

Zo heeft hij te kampen gehad met gezondheidsproblemen waardoor hij niet meer kan optreden. Nu deelt Jet de Nijs een groot verdriet in hun leven en laat ze weten dat ze kapot is van verdriet.

In een tragisch bericht kwam naar buiten dat de schoonmoeder van Rob de Nijs gisteren is 0verleden.

Trees Koetschruiter, de moeder van Jet, is in het verpleegtehuis waar ze verbleef op 93-jarige leeftijd 0verleden.

Jet de Nijs deelt haar gevoelens over dit verlies met weekblad Privé: “Op mijn verjaardag. Het is bizar dat ik het leven schonk aan mijn dochter en precies 55 jaar later overlijdt mijn moeder.

We zijn er erg door van slag, zeker ook gezien de situatie met Rob het afgelopen jaar. Mijn aandacht moest verdeeld worden.

Desondanks ben ik dankbaar dat ik er veel voor haar kon zijn, ook voor mijn hoogbejaarde vader. We hebben samen naar het einde van haar leven toe kunnen leven.”

Jet merkt op dat veel mensen niet wisten dat Rob de Nijs nog schoonouders had vanwege hun leeftijdsverschil, maar ook door de respectabele leeftijd van haar ouders.

Ze deelt dat Rob en haar moeder een speciale band hadden sinds hun eerste ontmoeting, misschien mede doordat Robs eigen moeder ook de naam Trees droeg.

Ondanks het verdriet zal Jet aanstaande donderdag aanwezig zijn in Koninklijk Theater Carré, waar ze hoopt de Impactprijs in ontvangst te kunnen nemen voor het afscheidsconcert van Rob, dat een van de mogelijke winnaars is.

“Ze was altijd zo trots op haar schoonzoon, en hij op haar,” zegt Jet. “Ze hadden een speciale band vanaf de eerste ontmoeting.

Misschien ook wel doordat Robs eigen moeder ook Trees heette.” De familie wordt veel sterkte toegewenst in deze moeilijke tijd.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder