-

Economie

Hoogzwangere Katja Schuurman verrast: ‘Geen babyshower’.

Het begint nu heel erg te korten voor Katja Schuurman en haar man Freek. De geboorte van hun dochtertje is nu voor elk moment. Op het laatste moment kreeg Katja nog een geweldige verrassing van haar vriendinnen. Die hadden een soort babyshower in elkaar gestoken. Zelf zei de brunette: ‘Geen babyshower, wel zoiets’.

Het verrassingsfeestje vond plaats in de tuin van Katja en Freek in Uitdam. Daar stonden enkele vriendinnen onaangekondigd voor de deur om gezellig samen te zijn. Er werd gegeten en gedronken, maar voornamelijk gelachen. Onder de aanwezigen waren onder meer Daphne Bunskoek en Babette van Veen. De actrice trakteerde haar volgers op een paar prachtige kiekjes van de dag. Katja schreef bij de plaatjes: “Wat een heerlijke verrassing liefjes!! Dank jullie wel voor de pijn in mijn buik van het lachen; een welkome afwisseling met de voorweeën. Wat een geluk om zoveel fantastische vrouwen in mijn leven te hebben!”

Uitgerekend op Valentijnsdag kondigde Katja haar zwangerschap aan. Het is niet bekend wanneer hun baby uitgerekend is. Wat we wel al weten, is dat het een meisje is.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder