Connect with us

Economie

Hoogzwangere Katja Schuurman verrast: ‘Geen babyshower’.

Het begint nu heel erg te korten voor Katja Schuurman en haar man Freek. De geboorte van hun dochtertje is nu voor elk moment. Op het laatste moment kreeg Katja nog een geweldige verrassing van haar vriendinnen. Die hadden een soort babyshower in elkaar gestoken. Zelf zei de brunette: ‘Geen babyshower, wel zoiets’.

Het verrassingsfeestje vond plaats in de tuin van Katja en Freek in Uitdam. Daar stonden enkele vriendinnen onaangekondigd voor de deur om gezellig samen te zijn. Er werd gegeten en gedronken, maar voornamelijk gelachen. Onder de aanwezigen waren onder meer Daphne Bunskoek en Babette van Veen. De actrice trakteerde haar volgers op een paar prachtige kiekjes van de dag. Katja schreef bij de plaatjes: “Wat een heerlijke verrassing liefjes!! Dank jullie wel voor de pijn in mijn buik van het lachen; een welkome afwisseling met de voorweeën. Wat een geluk om zoveel fantastische vrouwen in mijn leven te hebben!”

Uitgerekend op Valentijnsdag kondigde Katja haar zwangerschap aan. Het is niet bekend wanneer hun baby uitgerekend is. Wat we wel al weten, is dat het een meisje is.