Connect with us

Economie

Jadey, de affaire van zanger Waylon, is zwanger

Waylon heeft een bewogen jaar achter de rug. De zanger, die eigenlijk William heette, bleek een leugenaar te zijn.

Het bleek dat William “doktertje speelde” met een andere vrouw. En zijn vriendin Bibi Breman lag zwanger thuis op de bank.
Waylon

Natuurlijk sloegen de media het verhaal dicht en de relatie tussen de twee schommelt al een tijdje. Jadey, de vrouw met wie William een ​​affaire had, werd al jaren gestalkt door de zanger. Een vriend meldde destijds: “Hij heeft net een ander meisje zo achtergelaten. Eerst was hij de hele dag op zoek naar aandacht, en nu blokkeert hij overal.
Waylon

Ik ken het meisje dat hij bedroog. En het komt niet van een onzekere l*l die hij niet hard heeft gemaakt.

Hij stalkt haar al jaren. Ze kwam er echt doorheen, wat een *ikel. Ondertussen lijken William en Bibi weer koek en ei te zijn.

Affaire Waylon in verwachting!

Wat Willem betreft blijft de sappijplijn echter wankel. Yvonne Coldeweijer meldde onlangs het volgende: “Stel dat… ik zou zeggen dat Willem nog steeds vreemdgaat. Zou je het geloven?”

91% van haar volgers zegt het nog steeds te geloven. Coldeweijer had zelfs een bericht: “Zou Bibi willen weten… wat hij in de Wisseloord-studio doet?”

Meer informatie over dit nieuws moet nog naar buiten komen. Maar we wedden dat dit staarten krijgt. Juice channel Reality De FBI heeft zojuist aangekondigd dat Willems geliefde Jadey momenteel zwanger is. We durven niet te zeggen wie, maar veel volgers geloven dat William de vader is: