-

Economie

Jadey, de affaire van zanger Waylon, is zwanger

Waylon, de Nederlandse zanger wiens echte naam William is, heeft een turb*lent jaar achter de rug.

Hij is betrokken geweest bij een aantal c0ntroverses die de media in de greep hielden.

De grootste onthulling was dat hij een affaire had met een andere vrouw, terwijl zijn vriendin Bibi Breijman thuis zwanger op de bank lag.

Toen dit nieuws naar buiten kwam, werd het direct breed uitgemeten in de media. De relatie tussen Waylon en Bibi raakte hierdoor flink verstoord en bevindt zich sindsdien in een onstabiele fase.

Het bleek dat Waylon al geruime tijd Jadey, de vrouw met wie hij een affaire had, st*lkte. Een vriend van Jadey verklaarde destijds: “Hij heeft haar net zo in de steek gelaten als hij met een ander meisje heeft gedaan.

Eerst was hij de hele dag op zoek naar aandacht en nu bl0kkeert hij haar overal.”

Het is schr!jnend om te zien hoe Waylon het leven van Jadey al jarenlang beïnvloedt met zijn st*lkerig gedrag.

Ze heeft veel moeten doorstaan van deze eg0centrische persoonlijkheid. Ondertussen lijkt het erop dat Waylon en Bibi hun relatie hebben weten te herstellen en weer gelukkig samen zijn.

Echter, er blijven twijfels en geruchten rondom Waylon de ronde doen. Onlangs verklaarde Yvonne Coldeweijer het volgende: “Stel je voor… ik zou zeggen dat Waylon nog steeds vreemdgaat.

Zou je het geloven?” Opvallend genoeg gelooft maar liefst 91% van haar volgers nog steeds dat dit waar is.

Coldeweijer voegde zelfs toe: “Zou Bibi willen weten… wat hij in de Wisseloord-studio doet?”

Er moet nog meer informatie over dit nieuws naar buiten komen voordat er duidelijkheid ontstaat. Maar één ding is zeker: dit verhaal zal nog lang staartjes krijgen.

Het sappige nieuws heeft al de aandacht getrokken van het realityprogramma Juice Channel.

Bovendien heeft de RealityFBI onlangs aangekondigd dat de geliefde van Waylon, Jadey, op dit moment zwanger is.

Hoewel de vader nog niet bevestigd is, zijn er veel volgers die geloven dat Waylon de vader van het kind is.

Het afgelopen jaar is voor Waylon een ware rollercoaster geweest. Zijn leugens, affaire en st*lkgedrag hebben hem in het middelpunt van de belangstelling gezet, maar ook in een negatief daglicht geplaatst.

Het is duidelijk dat hij nog veel werk te doen heeft om het vertrouwen van zijn vriendin en het publiek te herstellen.

Alleen de tijd zal uitwijzen of Waylon in staat is om zijn leven weer op de rails te krijgen en zijn reputatie te herstellen.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder