-

Economie

Jadey, de affaire van zanger Waylon, is zwanger

Waylon, de Nederlandse zanger wiens echte naam William is, heeft een turb*lent jaar achter de rug.

Hij is betrokken geweest bij een aantal c0ntroverses die de media in de greep hielden.

De grootste onthulling was dat hij een affaire had met een andere vrouw, terwijl zijn vriendin Bibi Breijman thuis zwanger op de bank lag.

Toen dit nieuws naar buiten kwam, werd het direct breed uitgemeten in de media. De relatie tussen Waylon en Bibi raakte hierdoor flink verstoord en bevindt zich sindsdien in een onstabiele fase.

Het bleek dat Waylon al geruime tijd Jadey, de vrouw met wie hij een affaire had, st*lkte. Een vriend van Jadey verklaarde destijds: “Hij heeft haar net zo in de steek gelaten als hij met een ander meisje heeft gedaan.

Eerst was hij de hele dag op zoek naar aandacht en nu bl0kkeert hij haar overal.”

Het is schr!jnend om te zien hoe Waylon het leven van Jadey al jarenlang beïnvloedt met zijn st*lkerig gedrag.

Ze heeft veel moeten doorstaan van deze eg0centrische persoonlijkheid. Ondertussen lijkt het erop dat Waylon en Bibi hun relatie hebben weten te herstellen en weer gelukkig samen zijn.

Echter, er blijven twijfels en geruchten rondom Waylon de ronde doen. Onlangs verklaarde Yvonne Coldeweijer het volgende: “Stel je voor… ik zou zeggen dat Waylon nog steeds vreemdgaat.

Zou je het geloven?” Opvallend genoeg gelooft maar liefst 91% van haar volgers nog steeds dat dit waar is.

Coldeweijer voegde zelfs toe: “Zou Bibi willen weten… wat hij in de Wisseloord-studio doet?”

Er moet nog meer informatie over dit nieuws naar buiten komen voordat er duidelijkheid ontstaat. Maar één ding is zeker: dit verhaal zal nog lang staartjes krijgen.

Het sappige nieuws heeft al de aandacht getrokken van het realityprogramma Juice Channel.

Bovendien heeft de RealityFBI onlangs aangekondigd dat de geliefde van Waylon, Jadey, op dit moment zwanger is.

Hoewel de vader nog niet bevestigd is, zijn er veel volgers die geloven dat Waylon de vader van het kind is.

Het afgelopen jaar is voor Waylon een ware rollercoaster geweest. Zijn leugens, affaire en st*lkgedrag hebben hem in het middelpunt van de belangstelling gezet, maar ook in een negatief daglicht geplaatst.

Het is duidelijk dat hij nog veel werk te doen heeft om het vertrouwen van zijn vriendin en het publiek te herstellen.

Alleen de tijd zal uitwijzen of Waylon in staat is om zijn leven weer op de rails te krijgen en zijn reputatie te herstellen.

Economie

Viraal Tiktok video zet online discussie in gang over verstelbare stoelen bij lange vluchten

Het zoeken naar comfort tijdens een vliegreis kan behoorlijk irritant zijn, met name bij langeafstandsvluchten.

Is het achterover leunen van je stoel de oplossing of biedt een nekkussen soelaas? Is het de investering waard om voor first class te kiezen, of voldoet een plaats in de economy class?

Een bepaalde TikTok-gebruiker en reisblogger heeft een veelvoorkomend dilemma tijdens vluchten, en vooral bij langeafstandsvluchten, aangekaart: de vraag of het geoorloofd is je stoel achterover te kantelen.

Na het plaatsen van haar verhaal, wakkerde ze een hevige online discussie aan.

Lees verder om te ontdekken wat de meerderheid daarover te zeggen had.

Taylor Futch, bekend op TikTok als @tfutchh, bracht een veelvoorkomend scenario ter sprake op het sociale netwerk.

Op een vlucht besloot ze haar stoel achterover te zetten voor meer comfort, maar de passagier achter haar was daar niet van gediend en duwde haar stoel terug naar voren.

“Wow, iemand heeft net mijn stoel vooruitgeduwd en gezegd dat ik niet mag leunen tijdens mijn tien uur durende vlucht omdat ze dat te veel vindt”, postte Taylor bij een video van negen seconden die ondertussen viraal is gegaan. “Wat moet ik nu doen?”

De reacties op het dilemma van de 26-jarige lieten niet lang op zich wachten en de meningen waren verdeeld.

Eén persoon betoogde: “Jullie zijn gek… Als mijn stoel achterover kan en ik heb ervoor betaald, dan leun ik ook achterover!!! En als degene achter mij hetzelfde doet… ✨ dan hebben ze net zoveel ruimte✨”.

Een ander persoon gaf tegenwicht: “Alleen omdat het kan, betekent nog niet dat je het moet doen. Ik zou het niet prettig vinden als iemand het bij mij deed, dus doe ik het ook niet bij een ander. ✨”

Er waren ook mensen die aangaven dat ze zelfs op lange vluchten rechtop zouden blijven zitten om de passagier achter hen niet te hinderen.

Er was in ieder geval één reactie die niet de passagiers de schuld gaf, maar de luchtvaartmaatschappijen. “Als jullie zeggen dat achterover leunen onbeleefd is, zijn jullie eigenlijk boos op de luchtvaartmaatschappijen. Schrijf ze een e-mail om te klagen dat ze de stoelen groter moeten maken en meer ruimte moeten bieden.”

In een vervolgpost deelde Taylor dat ze haar stoel achterover had gezet, behalve tijdens de maaltijden.

@tfutchh

What would you do? #traveltiktok #solotravel #hostellife

♬ queen of disaster with sparkles – ˚ ˚。° ⋆♡˚🎀 ꒰ ྀི ◞ ˕ ก ꒱ ⭐️

Wat vind jij? Is het acceptabel om je stoel achterover te leunen in een vliegtuig, ongeacht de duur van de vlucht of maakt de lengte van de vlucht toch uit?

Deel je mening in de reacties.

Lees verder