Connect with us

Diertjes

Hond laat journalist die asiel bezoekt voor reportage niet los totdat hij hem adopteert.

Liefde op het eerste gezicht is een van de mooiste dingen die er zijn in het leven. Toen deze journalist een asiel bezocht voor een reportage, had hij nooit gedacht dat hij met een hond naar huis zou gaan. Maar het stond gewoon in de sterren geschreven.

Miljoenen dieren wereldwijd staan te popelen om een gouden mandje te vinden. Het leven op straat is hard en heel wat dierenopvangen zitten vol met dieren die verwaarloosd of zelfs mishandeld werden.

Een journalist ging in 2019 een reportage maken over een hondenasiel. De meeste dieren in het asiel hebben geen gemakkelijk leven achter de rug. Toen hij foto’s aan het maken was, kwam er plotseling een hond op hem af.

In de onderstaande video zien we dat een hond plotseling zijn middel vastpakte en om een knuffel smeekte. Aanvankelijk was de journalist verbaasd over hoe affectief het dier was, zeker omdat ze elkaar nog nooit eerder gezien hadden.

De viervoeter had gewoon affectie nodig en voelde zich veilig bij de journalist. De man moest deze liefde gewoon beantwoorden. Hij begint hem zachtjes te aaien en praat tegen de hond om hem gerust te stellen.

De lieve pup wilde hem gewoon niet meer loslaten. Wie kan er aan zoveel warmte en liefde weerstaan? Dat is inderdaad onmogelijk. En zo vond deze viervoeter eindelijk zijn gouden mandje!

Uiteindelijk adopteerde de journalist de hond en nu zijn de twee gelukkiger dan ooit!