-

Economie

Hete zomer: Dave Roelvink slaat blonde stoot aan de haak.

Dave Roelvink beleeft een hete zomer. Op Instagram deelde hij een kiekje van hem en een knappe blondine. Ze lijken het samen wel heel gezellig te hebben. Met een rood hartje geeft hij aan dat dit wellicht meer dan een scharrel is.

De mannelijke fans vinden het allemaal geweldig. Zijn aanbidsters zijn niet zo blij. Naast teleurgestelde gezichtjes zijn de reacties onder andere: “Daar ging mijn kans” en “Weer te laat.” De meeste volgers wensen hen uiteraard veel geluk samen.

Iedereen wil natuurlijk weten wie de blonde schone is. Dave Roelvink zorgt algauw voor opheldering door haar naam te verklappen. Het gaat om zijn oude liefde Jazzlyn. Zij waren van 2013 tot 2015 al een setje. Dave onthulde aan RTL Boulevard: “De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Ik had dit niet verwacht en zij ook niet. Een gezamenlijke vriendin van ons heeft het aangewakkerd. Zij zei dat ze ons zo goed bij elkaar vond passen en vroeg of we niet nog eens samen een hapje wilde eten.” Zo gezegd, zo gedaan en de vonken sprongen weer over!

View this post on Instagram

❤️ @jazzlyn__d

A post shared by Dave Roelvink (@daveroelvink) on

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder