Connect with us

Economie

Hete zomer: Dave Roelvink slaat blonde stoot aan de haak.

Dave Roelvink beleeft een hete zomer. Op Instagram deelde hij een kiekje van hem en een knappe blondine. Ze lijken het samen wel heel gezellig te hebben. Met een rood hartje geeft hij aan dat dit wellicht meer dan een scharrel is.

De mannelijke fans vinden het allemaal geweldig. Zijn aanbidsters zijn niet zo blij. Naast teleurgestelde gezichtjes zijn de reacties onder andere: “Daar ging mijn kans” en “Weer te laat.” De meeste volgers wensen hen uiteraard veel geluk samen.

Iedereen wil natuurlijk weten wie de blonde schone is. Dave Roelvink zorgt algauw voor opheldering door haar naam te verklappen. Het gaat om zijn oude liefde Jazzlyn. Zij waren van 2013 tot 2015 al een setje. Dave onthulde aan RTL Boulevard: “De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Ik had dit niet verwacht en zij ook niet. Een gezamenlijke vriendin van ons heeft het aangewakkerd. Zij zei dat ze ons zo goed bij elkaar vond passen en vroeg of we niet nog eens samen een hapje wilde eten.” Zo gezegd, zo gedaan en de vonken sprongen weer over!

View this post on Instagram

❤️ @jazzlyn__d

A post shared by Dave Roelvink (@daveroelvink) on