Connect with us

Diertjes

Harteloze vrouw dumpt golden retriever langs de kant van de weg.

Een vrouw haalde het in haar hoofd om haar prachtige golden retriever gewoon langs de kant van de weg te dumpen.

We kunnen er met ons verstand niet bij dat sommige mensen hun dieren zo behandelen. Deze video toont hoe een harteloze vrouw haar hond dumpt. De viervoeter denkt dat ze een lekker eindje gaan wandelen, maar de waarheid is heel anders. De dame loopt nog een stukje met hem mee, maar dan rent ze snel naar haar auto en rijdt weg.

De beelden zijn gemaakt door Brandon Price en Alyssa Ott. De hond is gelukkig gered. Nu is hij onder de hoede van I Paw’d It Forward in Portland.

Het asiel postte de beelden op Facebook en legde uit: “Dit is hoe een hond die zopas is achtergelaten eruitziet. Ze zijn er nog. Ze wachten nog altijd, ze zoeken nog altijd naar jou om terug te keren. De honden zijn in de war. Ze begrijpen niet waarom mensen aan wie ze hun hele leven hebben gewijd, er plotseling niet meer zijn.”

Heel wat gedumpte honden worden niet meteen gevonden en sommige worden zelfs nooit meer teruggezien.

De dierenopvang gaat verder: “Er is geen enkele reden om dit te doen. Geen. Er zijn een heleboel excuses, maar geen redenen, er zijn een hele reeks opties wanneer je beslist dat je hond niet meer voor jou geschikt is, of je leven veranderd is, of wat dan ook waarvan je jezelf hebt overtuigd.”

De hond is nu veilig en niet beschikbaar voor adoptie. Eerst komt er een onderzoek naar de gebeurtenissen. Daarna komt de hond wellicht beschikbaar voor adoptie.

De vrouw is inmiddels geïdentificeerd. De pup heet Henry en is dertien jaar oud. De politie startte een onderzoek en de vrouw is aangeklaagd wegens dierenmishandeling.