-

Diertjes

Harteloze vrouw dumpt golden retriever langs de kant van de weg.

Een vrouw haalde het in haar hoofd om haar prachtige golden retriever gewoon langs de kant van de weg te dumpen.

We kunnen er met ons verstand niet bij dat sommige mensen hun dieren zo behandelen. Deze video toont hoe een harteloze vrouw haar hond dumpt. De viervoeter denkt dat ze een lekker eindje gaan wandelen, maar de waarheid is heel anders. De dame loopt nog een stukje met hem mee, maar dan rent ze snel naar haar auto en rijdt weg.

De beelden zijn gemaakt door Brandon Price en Alyssa Ott. De hond is gelukkig gered. Nu is hij onder de hoede van I Paw’d It Forward in Portland.

Het asiel postte de beelden op Facebook en legde uit: “Dit is hoe een hond die zopas is achtergelaten eruitziet. Ze zijn er nog. Ze wachten nog altijd, ze zoeken nog altijd naar jou om terug te keren. De honden zijn in de war. Ze begrijpen niet waarom mensen aan wie ze hun hele leven hebben gewijd, er plotseling niet meer zijn.”

Heel wat gedumpte honden worden niet meteen gevonden en sommige worden zelfs nooit meer teruggezien.

De dierenopvang gaat verder: “Er is geen enkele reden om dit te doen. Geen. Er zijn een heleboel excuses, maar geen redenen, er zijn een hele reeks opties wanneer je beslist dat je hond niet meer voor jou geschikt is, of je leven veranderd is, of wat dan ook waarvan je jezelf hebt overtuigd.”

De hond is nu veilig en niet beschikbaar voor adoptie. Eerst komt er een onderzoek naar de gebeurtenissen. Daarna komt de hond wellicht beschikbaar voor adoptie.

De vrouw is inmiddels geïdentificeerd. De pup heet Henry en is dertien jaar oud. De politie startte een onderzoek en de vrouw is aangeklaagd wegens dierenmishandeling.

Diertjes

Een alligator sleept een vrouw van 85 jaar mee de dood in terwijl ze probeert haar hond te beschermen

Een nieuwe video toont het angstaanjagende moment waarop een alligator naar een vrouw sprong die haar hond uitliet bij een meer in haar gemeenschap in Florida, haar de dood in slepend.

De afschuwelijke gebeurtenis, vastgelegd op video die door Inside Edition werd verkregen, ontvouwde zich voor een buurman die wanhopig 911 belde terwijl ze probeerde de vrouw te helpen. Maar het was te laat.

Gloria Serge, 85, stierf nadat ze was doodgebeten door de 10-voet lange alligator toen ze op maandag haar geliefde hond Trooper uit de klauwen van het reptiel probeerde te redden.

De hond van Serge overleefde de aanval, maar de alligator werd later gevangen en geëuthanaseerd.

Serge’s laatste momenten werden vastgelegd op een wildcamera in de Spaanse Lakes Fairways retirement community in Fort Pierce, Florida.

Ze is te zien terwijl ze langs het meer loopt met haar hond, waarna de alligator boven water komt en vervolgens naar het tweetal uithaalt.

Serge probeerde de hond weg te krijgen bij de kaken van de alligator, maar het reptiel greep haar in plaats daarvan en sleepte haar het meer in.

Haar bange buurman Carole Thomas, 76, vertelde Inside Edition dat ze de vrouw probeerde te helpen terwijl ze aan de telefoon was met 911.

“Er is een vrouw in het meer. De alligator heeft haar!”

Terwijl het gesprek zich ontvouwde, raakte de buurman meer van streek toen ze de vrouw niet meer boven water zag komen.

“Ik denk dat ze weg is, oh mijn God,” huilt Thomas in de telefoon.

Thomas zei dat ze een stok haalde om de vrouw naar het land te proberen trekken, maar ze zei: “Ik had haar hoe dan ook niet eerder kunnen bereiken.”

“Het is vreselijk voor haar familie,” voegde Thomas eraan toe. “Het is gewoon vreselijk, vreselijk. En haar vrienden, ik sprak gisteren met een paar van haar vrienden die er kapot van zijn.”

Haar lichaam werd later uit het meer gehaald.

Plaatselijke bewoners vertelden Inside Edition dat de alligator een buurtattractie was die ze Henry noemden. Hij werd gevangen en geëuthanaseerd na de aanval.

De autoriteiten van Florida waarschuwen de bewoners om niet met hun huisdieren bij de vijvers en meren in de omgeving te wandelen.

Serge is de derde persoon die in Florida sinds juli vorig jaar door een alligator is gedood.

Wildlife-experts vonden de alligator op de bodem van de vijver en trokken hem uit het water, waarbij een ambtenaar te zien was die bovenop het reptiel zat.

Een andere oudere vrouw werd gedood door twee alligators nadat ze in juli 2022 in een vijver bij haar huis in het Boca Royale Golf and Country Club in Englewood was gevallen.

De vrouw, waarvan de identiteit niet bekend is, worstelde om boven water te blijven toen twee alligators naar haar

Bekijk de video: 

Lees verder