Connect with us

Economie

Glennis Grace nagelt jongen van 13 aan de online schandpaal.

Glennis Grace is het spuugzat dat ze op de sociale media constant wordt uitgescholden. Een dertienjarige jongen die haar op de korrel had genomen, was voor haar de druppel. Ze noemde hem met naam en toenaam op haar sociale media.

De jongen had de zangeres naar verluidt zwaar racistische berichten gestuurd. Glennis ging niet op de scheldtirade in, maar vroeg hem of hij klaar was om met naam en toenaam genoemd te worden.

De jongen dacht waarschijnlijk dat ze dat toch niet zou durven, maar later postte Glennis een screenshot van het gesprek online. In het gesprek wordt ze onder andere uitgemaakt voor ‘zwarte piet’. Naast de gebruikersnaam van de jongen, gooide ze ook enkele foto’s online.

De zangers schreef: “I feel sorry for you! 13 jaar en nu al zo verpest! Hij schrok toen ik zei dat ik hem ging exposen, maar ik kan dit niet meer over me heen laten gaan. Jonge racist!”