-

Economie

Samantha de Jong compleet van het padje: Hoe ver kan een moeder afdalen?

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie van het televisieprogramma Oh Oh Cherso, blijft de gemoederen bezighouden. Haar leven is een achtbaan van hoogte- en dieptepunten, waarbij het ene drama het andere lijkt op te volgen.

Recent heeft ze opnieuw voor opschudding gezorgd door het plaatsen van een opmerkelijke foto op Instagram. Op deze foto is haar vriendje Robbie zonder kleren te zien. Dit heeft geleid tot zowel positieve als negatieve reacties op social media.

Barbie is een bekend gezicht op de Nederlandse televisie en heeft een tumultueuze geschiedenis achter de rug. Na Oh Oh Cherso kreeg ze haar eigen realityserie, waarin ze samen te zien was met haar toenmalige man Michael van der Plas.

Samen kregen ze een zoon en dochter, maar hun huwelijk hield geen stand en ze gingen uit elkaar. Hierna ging het bergafwaarts met Barbie en kwam ze in een neerwaartse spiraal terecht.

Op Instagram deelde ze haar persoonlijke leven met haar volgers en had ze regelmatig nieuwe vriendjes. Met een van deze vriendjes kreeg ze nog een kind, terwijl ze de voogdij over haar andere kinderen al was kwijtgeraakt.

Haar vriendje kwam te 0verlijden en ze raakte ook nog eens de voogdij over haar jongste zoontje kwijt. Het leek erop dat Barbie geestelijk de weg kwijt was.

Hoewel het soms leek alsof het de goede kant opging met haar, bleven de drama’s zich opstapelen in haar leven. Vorig jaar koos ze een nieuwe richting en begon ze te werken als gezelschapsdame.

Haar klanten waren echter niet tevreden en het duurde niet lang voordat bekend werd dat ze tegen haar zin in moest werken in een b0rdeel.

Op dit moment is ze te vinden op 0nlyFans, waar ze foto’s plaatst die tegen betaling bekeken kunnen worden.

Barbie blijft de aandacht trekken met haar acties, en niet altijd op een positieve manier. Zo is er nu ophef ontstaan over de foto waarop haar vriendje Robbie zonder kleren te zien is.

De meningen zijn verdeeld: sommigen vinden het schandalig dat zulke foto’s op sociale media worden geplaatst, terwijl anderen van mening zijn dat het hun leven is en dat ze het recht hebben om te doen wat ze willen.

Het is opmerkelijk dat het leven van een realityster zo’n impact kan hebben op het publiek en dat haar keuzes en acties zoveel reacties teweeg kunnen brengen.

Aan de andere kant is het begrijpelijk dat mensen zich zorgen maken om het welzijn van iemand die zo openbaar w0rstelt met persoonlijke problemen en verslav!ngen.

Het is dan ook belangrijk om te onthouden dat er een persoon achter de publieke figuur schuilt en dat deze persoon ook hulp en steun nodig heeft.

Het is duidelijk dat Barbie een controversieel figuur blijft die zowel fans als critici heeft.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder