-

Economie

Frans Bauer zet ‘woonwagen mama’ in het zonnetje.

Het was groot feest bij de familie Bauer. De mama van Frans is jarig en dat werd uiteraard uitgebreid gevierd.

Frans Bauer schreef op zijn Instagram: “Vandaag is mijn lieve moeder jarig!! 74 jaar!! Hiep hiep hiep hoera!!! We gaan er een leuke dag van maken. Gefeliciteerd mam … op naar de 100!!”

Eerder dit jaar was Frans nog heel bezorgd om zijn moeder Wies. Ze had zware pijn in haar rug waardoor lopen of staan moeilijk was. Wies werd uitgebreid onderzocht en ze bleek een hernia te hebben. Ze kreeg echter geen voorrang om geopereerd te worden en zo kwam de ‘woonwagen mama’ op een wachtlijst te staan.

Frans vertelde aan weekblad Story: “Ze heeft wel enkele maanden op de wachtlijst gestaan. En al die tijd kwam ze haar huis niet uit. Niet omdat ze dat niet wilde, maar omdat het eenvoudigweg niet ging. Dan maak je je toch zorgen.”

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder