Connect with us

Economie

Frans Bauer zet ‘woonwagen mama’ in het zonnetje.

Het was groot feest bij de familie Bauer. De mama van Frans is jarig en dat werd uiteraard uitgebreid gevierd.

Frans Bauer schreef op zijn Instagram: “Vandaag is mijn lieve moeder jarig!! 74 jaar!! Hiep hiep hiep hoera!!! We gaan er een leuke dag van maken. Gefeliciteerd mam … op naar de 100!!”

Eerder dit jaar was Frans nog heel bezorgd om zijn moeder Wies. Ze had zware pijn in haar rug waardoor lopen of staan moeilijk was. Wies werd uitgebreid onderzocht en ze bleek een hernia te hebben. Ze kreeg echter geen voorrang om geopereerd te worden en zo kwam de ‘woonwagen mama’ op een wachtlijst te staan.

Frans vertelde aan weekblad Story: “Ze heeft wel enkele maanden op de wachtlijst gestaan. En al die tijd kwam ze haar huis niet uit. Niet omdat ze dat niet wilde, maar omdat het eenvoudigweg niet ging. Dan maak je je toch zorgen.”