Connect with us

Economie

Flat afgebrand na romantisch huwelijksaanzoek met kaarsjes.

De Britse Albert Ndreu uit Sheffield vond het wel een romantisch idee: zijn verloofde ten huwelijks vragen met honderden kaarsjes. Maar dat liep niet zoals gepland. Resultaat: een compleet platgebrande flat.

Ndreu had de woning van hem en zijn verloofde Valerija Madevic helemaal versierd met honderden kaarsjes en ballonnen. Op de vloer had hij met verschillende waxinelichtjes de woorden ‘Marry Me?’ getekend.

Maar dan begin hij een fatale fout. Hij ging Madevic ophalen van haar werk en liet de kaarsjes ondertussen gewoon branden. Toen ze arriveerden, ontsnapte er rook van onder de deur.

De brandweer kon het vuur gelukkig snel doven, maar de woonkamer was tot een ravage herschapen. Maar dat zou Ndreu niet tegenhouden om alsnog door zijn knieën te gaan, en zij zei ja!

De aanstaande bruid vertelde aan Daily Mail: “Dit is de mooiste dag van mijn leven. Spullen kan je vervangen, maar onze liefde voor elkaar niet. Uiteindelijk zijn we beiden gezond. Dat is het enige wat telt.”