Connect with us

Economie

Nienke Plas noteerde penislengte van alle mannen met wie ze date.

Voor ze samen was met haar verloofde, legde YouTuber Nienke Plas een lijstje aan met alle gegevens van de mannen met wie ze date. En ze sloeg geen enkel detail over.

De 34-jarige onthulde aan het AD: “Naam, algemeen cijfer en ook – uh – de lengte. We hadden onze handpalmen opgemeten, zodat we op basis daarvan stiekem een inschatting konden maken.” Ondertussen is ze al veertien jaar samen met Resley. Haar oude boekje was de inspiratie voor haar nieuwe mini-album. Daarvan bracht ze de voorbije weken telkens één nummer uit. En elk nummer gaat over een oud liefje. Lucky Number 7, dat uiteraard het titelnummer moest zijn, gaat over haar huidige verloofde en toekomstige echtgenoot.

Plas is een creatieve duizendpoot. Naast haar activiteiten op Instagram en YouTube, is ze ook nog eens actrice, theatermaker en presentatrice. Ze laat dan ook geen enkele kans aan zich voorbij gaan. Daarover vertelde ze: “Ik zie al die dingen die op mijn pad komen als een toffe uitdaging. Ik wil dat gewoon proberen, het is niet dat ik mensen wil overtuigen van mijn
kunnen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️ LEKKERDING DAT JE BENT! En waarom ik je tag is zo overbodig want je insta is totaal niet gaande ? Ik daag je uit, gooi een selfie…

Een bericht gedeeld door Nienke Plas (@nienkeplas) op