-

Economie

Nienke Plas noteerde penislengte van alle mannen met wie ze date.

Voor ze samen was met haar verloofde, legde YouTuber Nienke Plas een lijstje aan met alle gegevens van de mannen met wie ze date. En ze sloeg geen enkel detail over.

De 34-jarige onthulde aan het AD: “Naam, algemeen cijfer en ook – uh – de lengte. We hadden onze handpalmen opgemeten, zodat we op basis daarvan stiekem een inschatting konden maken.” Ondertussen is ze al veertien jaar samen met Resley. Haar oude boekje was de inspiratie voor haar nieuwe mini-album. Daarvan bracht ze de voorbije weken telkens één nummer uit. En elk nummer gaat over een oud liefje. Lucky Number 7, dat uiteraard het titelnummer moest zijn, gaat over haar huidige verloofde en toekomstige echtgenoot.

Plas is een creatieve duizendpoot. Naast haar activiteiten op Instagram en YouTube, is ze ook nog eens actrice, theatermaker en presentatrice. Ze laat dan ook geen enkele kans aan zich voorbij gaan. Daarover vertelde ze: “Ik zie al die dingen die op mijn pad komen als een toffe uitdaging. Ik wil dat gewoon proberen, het is niet dat ik mensen wil overtuigen van mijn
kunnen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️ LEKKERDING DAT JE BENT! En waarom ik je tag is zo overbodig want je insta is totaal niet gaande ? Ik daag je uit, gooi een selfie…

Een bericht gedeeld door Nienke Plas (@nienkeplas) op

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder