Connect with us

Economie

Opruimbedrijf dumpt afval bij voordeur vrouw die weigerde te betalen.

Sommige mensen nemen het niet zo nauw met betalingen. Dat is voor iedereen vervelend. Zeker voor mensen die hard gewerkt hebben voor hun geld. Maar dit verhaal toont aan dat het beter is om altijd keurig op tijd te betalen.

De kosten van afvalverwerking worden vaak opgenomen in de offerte van de bouwwerkzaamheden. Dat was ook het geval bij Waste Removal & House Clearance uit Cardiff. Ze ruimen pijn en afval om het te verwerken in een recyclagepark.

Deze keer kregen ze echter af te rekenen met een wanbetaler. De broers Calum en Jonathan Morgan, die het bedrijf runnen, zeiden dat ze urenlang hadden gewerkt in de verschroeiende zon. Ze kwamen zelfs een lagere prijs dan normaal overeen. Ze hadden gewerkt voor 130 euro in plaats van de gebruikelijke 220 euro.

Maar toen het tijd was om te betalen, liet de vrouw zich niet meer zien. Ze weigerde haar telefoon op te nemen en had hun telefoonnummers zelfs geblokkeerd.

De broers stelden haar voor een deadline: ze moest keurig betalen of zij zouden haar afval terug bij haar afleveren. Dit was de eerste keer dat de broers met zo’n hardleerse klant zaten.

De vrouw had de broers dan ook nog eens uitgedaagd om het te doen. Maar dat was niet zo verstandig. De broers voegden de daad bij het woord en dumpten al het puin bij haar voordeur. Op de sociale media schreven de broers dat dit de ‘terugbetaling’ was voor klanten die niet willen betalen.

Wat vind jij van deze actie?