-

Economie

Opruimbedrijf dumpt afval bij voordeur vrouw die weigerde te betalen.

Sommige mensen nemen het niet zo nauw met betalingen. Dat is voor iedereen vervelend. Zeker voor mensen die hard gewerkt hebben voor hun geld. Maar dit verhaal toont aan dat het beter is om altijd keurig op tijd te betalen.

De kosten van afvalverwerking worden vaak opgenomen in de offerte van de bouwwerkzaamheden. Dat was ook het geval bij Waste Removal & House Clearance uit Cardiff. Ze ruimen pijn en afval om het te verwerken in een recyclagepark.

Deze keer kregen ze echter af te rekenen met een wanbetaler. De broers Calum en Jonathan Morgan, die het bedrijf runnen, zeiden dat ze urenlang hadden gewerkt in de verschroeiende zon. Ze kwamen zelfs een lagere prijs dan normaal overeen. Ze hadden gewerkt voor 130 euro in plaats van de gebruikelijke 220 euro.

Maar toen het tijd was om te betalen, liet de vrouw zich niet meer zien. Ze weigerde haar telefoon op te nemen en had hun telefoonnummers zelfs geblokkeerd.

De broers stelden haar voor een deadline: ze moest keurig betalen of zij zouden haar afval terug bij haar afleveren. Dit was de eerste keer dat de broers met zo’n hardleerse klant zaten.

De vrouw had de broers dan ook nog eens uitgedaagd om het te doen. Maar dat was niet zo verstandig. De broers voegden de daad bij het woord en dumpten al het puin bij haar voordeur. Op de sociale media schreven de broers dat dit de ‘terugbetaling’ was voor klanten die niet willen betalen.

Wat vind jij van deze actie?

Economie

We zongen allemaal de liedjes van deze muzieklegende, nu verpletterd van ellende en pijn

Phil Collins, een naam die synoniem staat voor muzikaal genie, heeft zijn leven gewijd aan het creëren van melodieën en ritmes die de essentie van meerdere generaties hebben gevangen.

 

Nu, op 70-jarige leeftijd, staat deze iconische figuur voor een bitterzoete symfonie van het leven zelf. Na een leven vol muzikale triomfen en persoonlijke opofferingen, realiseert Collins zich nu dat zijn lichaam niet langer de last kan dragen die zijn passie vereist.

Deze ontwikkeling markeert niet alleen een keerpunt in zijn leven maar ook een significant moment in de muziekgeschiedenis.

Tijdens een emotioneel interview met BBC Breakfast, uitgezonden op een rustige donderdagochtend, deelde Collins een diep persoonlijke strijd die velen verrassend vonden.

“Ik kan nauwelijks een stok in deze hand vasthouden,” onthulde hij, zijn stem doordrenkt van een mengeling van frustratie en berusting. Deze openbaring biedt een zeldzaam kijkje in de fysieke tol die decennia van onophoudelijke muzikale toewijding hebben geëist.

Het meest hartverscheurende aspect van deze situatie is misschien wel zijn uitgesproken verlangen om zij aan zij met zijn zoon te presteren, een droom die nu onbereikbaar lijkt.

De muzikale odyssee van Phil Collins is een verhaal van ongekende prestaties, van zijn solocarrière tot zijn onvergetelijke tijd met Genesis. Zijn stem en drumtalent hebben hem talloze onderscheidingen opgeleverd, waaronder meerdere Grammy Awards.

De aankondiging van de “The Final Domino?” tour, een evenement dat werd uitgesteld door de wereldwijde pandemie, beloofde fans een laatste gelegenheid om de magische samenwerking tussen Collins en Genesis te ervaren. De onthulling van zijn gezondheidsproblemen geeft echter aan dat zelfs legendes hun grenzen hebben.

Een van de meest symbolische momenten in deze saga is de overdracht van het drumstokje aan Nic, Collins’ zoon, die de drumverantwoordelijkheden op zich nam tijdens de tour.

Deze actie, hoewel emotioneel beladen, benadrukt de cyclische aard van het leven en muziek; de fakkel wordt doorgegeven, zelfs als de oorspronkelijke houders moeten terugtreden.

De reis van Phil Collins wordt niet alleen gekenmerkt door professionele successen maar ook door persoonlijke uitdagingen. Zijn scheiding van Orianne Cevey, gevolgd door een tumultueus en openbaar schandaal, heeft ongetwijfeld extra stress en verdriet veroorzaakt.

De emotionele en financiële gevolgen van deze periode in zijn leven hebben een extra dimensie toegevoegd aan zijn strijd, waardoor zijn beslissing om terug te treden uit de muziekwereld nog complexer wordt.

Terwijl we getuige zijn van het einde van Phil Collins’ actieve muzikale carrière, is het duidelijk dat zijn invloed verre van afneemt.

Zijn muziek, die de soundtrack van zoveel levens heeft gevormd, zal blijven bestaan, een testament aan zijn ongelooflijke talent en toewijding. Collins’ verhaal is er een van ongekende successen en menselijke kwetsbaarheid, een herinnering aan de prijs van artistieke grootsheid.

Lees verder