-

Economie

Dochter maakt zingende papa in auto wereldberoemd.

Tennessee Whisky van David Allen Coe uit 1983 is ondertussen uitgegroeid tot een echte countryklassieker.

Verschillende muzikanten waagden zich aan een cover, maar een doodgewone vader werd wereldberoemd met zijn vertolking.

Kris Jones en zijn dochter zaten samen in de auto, toen het meisje besloot om haar vader te filmen.

En wat goed dat ze dat deed! De video dateert van enkele jaren geleden, maar de beelden zijn nog altijd ontzettend populair.

Wanneer de muziek begint te spelen en de vader begint te zingen, wil je gewoon dat het nummer nooit eindigt. Deze man heeft talent, en het verbaast ons niet dat de beelden meer dan zes miljoen keer bekeken werden!

Dit prachtig moment zullen vader en dochter niet snel vergeten.

Bekijk de beelden hieronder en geniet!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder