-

Economie

Bejaarde (94) stapt kilometers met rollator om tijdens lockdown chocolade voor vrouw te kopen.

Deze man bewijst dat liefde een werkwoord is.

Liefde overwint alle obstakels. Precies om die reden is het belangrijk om goed te zorgen voor de mensen van wie je houdt. Dat is nog meer het geval in deze voor iedereen zeer rare en onzekere tijden.

Mike (94) geeft ons het voorbeeld. Hij heeft werkelijk alles over voor de liefde van zijn leven. Van dit verhaal kunnen we allemaal nog iets leren.

Richard Farmer merkte de bejaarde man op met zijn rollator. Dat was vreemd, want oudere mensen worden tijdens de pandemie zo veel mogelijk aangeraden om binnen te blijven. Ze zijn immers een kwetsbare groep.

Richard vroeg of hij misschien kon helpen.

“Hij zei me dat hij onderweg was naar de supermarkt”, getuigde Richard, die de bejaarde man een lift gaf. Uiteraard had hij eerst zijn auto grondig ontsmet en schoongemaakt, zodat de oudere man geen virus zou oplopen.

Favoriete chocolade

Ze begonnen een beetje te kletsen en Richard vernam dat Mike onderweg was naar de supermarkt om de favoriete chocolade te kopen voor zijn vrouw Doris. Mike legde uit dat hij 35 Hersey-repen wilde kopen.

De chocolade in huis was op en daarom wilde de lieve man zijn echtgenote verrassen. Met een brede glimlach op zijn gezicht begon hij met zijn rollator aan de lange tocht naar de supermarkt.

Richard reed de bejaarde man naar de supermarkt en weer terug naar huis. Hij gaf Mike zijn visitekaartje en zei dat hij de volgende keer altijd mocht bellen om hem naar de supermarkt te brengen.

Dit is hoe echte liefde eruitziet! Deel dit verhaal met je vrienden om ook hen te inspireren.

Economie

Glennis Grace zorgt voor veel ophef met haar wel erg diepe inkijk

De loopbaan van Glennis Grace heeft een forse tegenslag ervaren na een incident waarbij ze betrokken was bij een fysiek conflict in een lokale Jumbo supermarkt.

Na dit voorval vond de zangeres zichzelf terug met een taakstraf, specifiek het wieden van onkruid op een begraafplaats, een situatie die haar ongetwijfeld tot nadenken stemde.

Te midden van zo’n publieke vernedering rijst de vraag: hoe vind je je weg terug na zo’n debacle? Er lijkt een beproefde strategie te bestaan om de aandacht af te leiden en een comeback te maken: een gedurfde modieuze keuze omarmen.

In een beweging die suggereert dat ze klaar is om de focus te verleggen van de controverse, heeft Glennis onlangs een publieke verschijning gemaakt die ongetwijfeld veel aandacht zal trekken, zij het niet om de redenen die men zou verwachten.

Ze bezocht een kapsalon, een op het eerste gezicht alledaagse activiteit, maar de manier waarop ze ervoor koos deze ervaring op sociale media te delen is allesbehalve gewoon.

Via haar Instagram Story plaatste ze beelden van haar bezoek, maar het is duidelijk dat het doel niet was om een nieuwe haarstijl te tonen. In plaats daarvan trok Glennis strategisch de aandacht naar haar decolleté, ervoor zorgend dat dit het middelpunt van de conversatie werd.
Glennis Grace

Deze aanpak, hoewel zeker gedurfd, weerspiegelt een bekende tactiek in de wereld van beroemdheden en public relations: het verhaal omleiden.

Door ervoor te kiezen haar uiterlijk op zo’n opvallende manier te benadrukken, verandert ze niet alleen haar look, maar probeert ze de publieke discussie in een nieuwe richting te sturen.
Glennis Grace

De suggestie om een koud kompres bij de hand te houden voordat men haar posts bekijkt, voegt een speels, zo niet ondeugend, element toe aan haar strategie, wat aangeeft dat ze zich niet alleen bewust is van de impact die dergelijke beelden kunnen hebben, maar ook actief betrokken is bij haar publiek op haar eigen voorwaarden.

Deze episode in de carrière van Glennis Grace is een getuigenis van de complexiteit van het openbare leven en de diverse strategieën die publieke figuren toepassen om hun imago te beheren.
Glennis Grace

Hoewel het nog te vroeg is om te zeggen hoe effectief deze specifieke zet zal zijn in het veranderen van de publieke perceptie of het herstellen van haar reputatie, is het een duidelijk teken dat ze nog niet klaar is om uit de schijnwerpers te stappen.
Glennis Grace

In plaats daarvan kiest ze ervoor om de nasleep van een controverse te navigeren met een mix van durf en een knipoog naar het eeuwenoude adagium dat soms een verandering van imago een nieuw hoofdstuk kan inluiden.

Lees verder