Connect with us

Economie

Bejaarde (94) stapt kilometers met rollator om tijdens lockdown chocolade voor vrouw te kopen.

Deze man bewijst dat liefde een werkwoord is.

Liefde overwint alle obstakels. Precies om die reden is het belangrijk om goed te zorgen voor de mensen van wie je houdt. Dat is nog meer het geval in deze voor iedereen zeer rare en onzekere tijden.

Mike (94) geeft ons het voorbeeld. Hij heeft werkelijk alles over voor de liefde van zijn leven. Van dit verhaal kunnen we allemaal nog iets leren.

Richard Farmer merkte de bejaarde man op met zijn rollator. Dat was vreemd, want oudere mensen worden tijdens de pandemie zo veel mogelijk aangeraden om binnen te blijven. Ze zijn immers een kwetsbare groep.

Richard vroeg of hij misschien kon helpen.

“Hij zei me dat hij onderweg was naar de supermarkt”, getuigde Richard, die de bejaarde man een lift gaf. Uiteraard had hij eerst zijn auto grondig ontsmet en schoongemaakt, zodat de oudere man geen virus zou oplopen.

Favoriete chocolade

Ze begonnen een beetje te kletsen en Richard vernam dat Mike onderweg was naar de supermarkt om de favoriete chocolade te kopen voor zijn vrouw Doris. Mike legde uit dat hij 35 Hersey-repen wilde kopen.

De chocolade in huis was op en daarom wilde de lieve man zijn echtgenote verrassen. Met een brede glimlach op zijn gezicht begon hij met zijn rollator aan de lange tocht naar de supermarkt.

Richard reed de bejaarde man naar de supermarkt en weer terug naar huis. Hij gaf Mike zijn visitekaartje en zei dat hij de volgende keer altijd mocht bellen om hem naar de supermarkt te brengen.

Dit is hoe echte liefde eruitziet! Deel dit verhaal met je vrienden om ook hen te inspireren.