-

Economie

Voormalige vriendin gooit met modder: ‘Barbie snuift en drinkt tijdens zwangerschap’.

De ruzie tussen Samantha de Jong en een voormalige vriendin loopt compleet uit de hand. Het begon allemaal met schilderwerk in het huis van Barbie. Haar appartement had een nieuw likje nodig en partner van haar vriendin ging aan de slag. Maar de voormalige realityster was helemaal niet tevreden met het resultaat. En dat leidt nu tot enkele bizarre beschuldigingen.

Vriendin is razend

De schilder kreeg er flink van langs op haar Instagram. De vrouw van deze schilder was echter een goede vriendin van Barbie. Met de nadruk op ‘was’. De vriendin in kwestie is witheet van woede en noemt Barbie zelfs een ‘ondankbaar kreng’.

‘Snuiven en drinken tijdens zwangerschap’

In een reactie op de social media van Samantha laat de vriendin weten: “Alles is netjes!!! Het is nog niet klaar, dat is wat anders. Ze wilden alleen maar meer gratis en ja ik dacht dat het een wereldwijf was tot ik ontdekte dat ze snuift en drinkt tijdens haar zwangerschap.” Samantha verwijderde de post alvast van haar social media.

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder