Connect with us

Economie

Voormalige vriendin gooit met modder: ‘Barbie snuift en drinkt tijdens zwangerschap’.

De ruzie tussen Samantha de Jong en een voormalige vriendin loopt compleet uit de hand. Het begon allemaal met schilderwerk in het huis van Barbie. Haar appartement had een nieuw likje nodig en partner van haar vriendin ging aan de slag. Maar de voormalige realityster was helemaal niet tevreden met het resultaat. En dat leidt nu tot enkele bizarre beschuldigingen.

Vriendin is razend

De schilder kreeg er flink van langs op haar Instagram. De vrouw van deze schilder was echter een goede vriendin van Barbie. Met de nadruk op ‘was’. De vriendin in kwestie is witheet van woede en noemt Barbie zelfs een ‘ondankbaar kreng’.

‘Snuiven en drinken tijdens zwangerschap’

In een reactie op de social media van Samantha laat de vriendin weten: “Alles is netjes!!! Het is nog niet klaar, dat is wat anders. Ze wilden alleen maar meer gratis en ja ik dacht dat het een wereldwijf was tot ik ontdekte dat ze snuift en drinkt tijdens haar zwangerschap.” Samantha verwijderde de post alvast van haar social media.