Connect with us

Economie

Dj Nicky Romero besmet met corona: ‘Niet meer ruiken of proeven’.

Een van de beroemdste dj’s van Nederland, Nicky Romero, is besmet met corona. De dj die in het echte leven naar de achternaam Rotteveel luistert, moet in quarantaine. Zijn geplande optredens zijn afgezegd.

Nicky vertelde: “Ik voel me prima. Ik hoest niet, ik nies niet, ik heb vorige week nog gewakeboard en volop gesport.” Hij geeft aan dat hij zich uit voorzorg toch liet testen. De dj legde uit dat hij niet veel klachten had: “Alleen mijn boterham met kaas smaakte minder goed door de problemen met ruiken en proeven, dus ik dacht: ik laat me toch maar testen.”

De komende tijd zal hij dus niet kunnen optreden en dat is best balen. Vrijdag stonden er nog twee optredens gepland. Daarover vertelde Nicky: “In overleg met de organisatie heb ik besloten het zekere voor het onzekere te nemen. En zo zie je maar: ook zonder heftige klachten kan je het virus bij je dragen.” Nicky zegt dat hij vooral baalt voor de fans en niet zozeer voor zichzelf.

View this post on Instagram

What song should I remix next? ??‍♂️

A post shared by nickyromero (@nickyromero) on