-

Economie

Dierenpolitie waarschuwt voor gevaren van gloeiend heet asfalt.

De dierenpolitie heeft een belangrijke waarschuwing voor mensen met honden en de gevaren van gloeiend heet asfalt. Het asfalt is met de hoog oplopende temperaturen immers zo heet, dat honden lelijke brandwonden kunnen oplopen aan hun voetzooltjes.

Zaterdag is de dierenpolitie geconfronteerd met zware brandwonden bij een hond. De politie Limburg waarschuwde op de sociale media: “Dit is het resultaat van het lopen op warm asfalt. Laat uw hond met de huidige warmte alstublieft vroeg, of laat in de avond uit. Houd rekening met de extreme temperaturen!”

De politie geeft nog mee: “Asfalt en zand warmen in de volle zon snel op en kunnen gloeiend heet worden.” Asfalt kan bij een temperatuur van 25 graden in de blakende zon algauw opwarmen tot 50 graden. Bij extreme hitte van meer dan 30 graden, kan de temperatuur van het asfalt zelfs oplopen tot 60 graden.

Geen hogere wiskunde

De politie zegt dat je geen raketgeleerde moet zijn om brandwonden bij je honden te vermijden. Ze schreven: “Als de ondergrond te heet is om uw hand erop te leggen, dan is deze ook niet geschikt om uw hond erover te laten lopen.”

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder