Connect with us

Economie

‘Spieren van André Hazes niet puur natuur’.

Het lijf van André Hazes is de laatste twee jaar heel hard veranderd. De zanger ging van tenger ventje naar een heuse spierbundel. André is zo gespierd dat mensen zeggen dat het onmogelijk puur natuur kan zijn. De vraag is dan ook of de zanger middelen gebruikt?

Opgepompt

De zanger zwoegt zich vrijwel iedere dag uit in de sportschool. Hij laat ook geen enkele kans onbenut om zijn gespierd lijf te showen op Instagram. Zijn rug en bovenbenen zijn indrukwekkend, net zoals zijn brede borstkas. Is dat puur natuur of komen er middelen aan te pas? Radmilo Soda van het programma Obese heeft er een uitgesproken mening over. De sportschoolhouder vertelde aan weekblad Weekend: “Als ik de foto’s zie, is hij lekker opgepompt. Dat komt door het gebruik van creatine en eiwitshakes, dat houdt vocht vast. Hij is daardoor een beetje opgeblazen.” De zanger zit volgens de trainer niet aan de anabolen, want dan zou hij er heel anders uitgezien hebben.

Stem in gevaar?

Het gebruik van creatine is echter niet zonder gevaren. Een ongewenst neveneffect kan zijn dat de stem zwaarder wordt. Dat zou natuurlijk rampzalig zijn voor de zangcarrière van André. En als je ermee stopt, is er onmiddellijk een verandering zichtbaar. Daarover vertelde Radmilo: “Dan word je gelijk dunner.” De trainer raadt het gebruik ervan af. Gewoon door gezond te eten en voldoende eiwitten kan je volgens hem ook al een mooi resultaat bereiken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Bye bye old lifestyle ??

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

.

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op