Connect with us

Economie

‘Spieren van André Hazes niet puur natuur’.

Het lijf van André Hazes is de laatste twee jaar heel hard veranderd. De zanger ging van tenger ventje naar een heuse spierbundel. André is zo gespierd dat mensen zeggen dat het onmogelijk puur natuur kan zijn. De vraag is dan ook of de zanger middelen gebruikt?

Opgepompt

De zanger zwoegt zich vrijwel iedere dag uit in de sportschool. Hij laat ook geen enkele kans onbenut om zijn gespierd lijf te showen op Instagram. Zijn rug en bovenbenen zijn indrukwekkend, net zoals zijn brede borstkas. Is dat puur natuur of komen er middelen aan te pas? Radmilo Soda van het programma Obese heeft er een uitgesproken mening over. De sportschoolhouder vertelde aan weekblad Weekend: “Als ik de foto’s zie, is hij lekker opgepompt. Dat komt door het gebruik van creatine en eiwitshakes, dat houdt vocht vast. Hij is daardoor een beetje opgeblazen.” De zanger zit volgens de trainer niet aan de anabolen, want dan zou hij er heel anders uitgezien hebben.

Stem in gevaar?

Het gebruik van creatine is echter niet zonder gevaren. Een ongewenst neveneffect kan zijn dat de stem zwaarder wordt. Dat zou natuurlijk rampzalig zijn voor de zangcarrière van André. En als je ermee stopt, is er onmiddellijk een verandering zichtbaar. Daarover vertelde Radmilo: “Dan word je gelijk dunner.” De trainer raadt het gebruik ervan af. Gewoon door gezond te eten en voldoende eiwitten kan je volgens hem ook al een mooi resultaat bereiken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Bye bye old lifestyle ??

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

.

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Lees verder

Economie

Kremlin insiders waarschuwen: ‘Poetin gaat door tot bittere eind’

Poetin

Een toenemend aantal Kremlin ingewijden twijfelt acht weken na de inval in Oekraïne of dit wel een goede beslissing was. De groep insiders vreest dat dit nog decennialang catastrofale gevolgen zal hebben. Persbureau Bloomberg sprak met tien ingewijden, die uit vrees voor vergelding anoniem wensen te blijven.

Een aanzienlijk deel van de Russische elite blijft de oorlog steunen. Ze omarmen het discours van Poetin dat een conflict met het Westen onvermijdelijk is. Ook denken ze dat de Russische economie zich wel zal aanpassen aan de sancties.

Toch is er een groter wordende groep van insiders die vrezen dat de oorlog in Oekraïne zal leiden tot jarenlang isolement en de economie nog verder in het slop zal duwen. Meer nog: ze zijn bang dat de invasie een catastrofale fout was.

Tot bittere eind

Poetin is alsmaar meer afhankelijk van een kleine kring van hardliners. De insiders weten dat Poetin zal doorgaan tot het bittere eind. De Russische president zal nooit toegeven en op dit moment is er niet meteen een gevaar dat hij de macht zal verliezen.

Lees verder

Economie

Net binnen: Prinses Alexia moet verplicht in therapie

prinses Alexia

Koningin Máxima breekt een lans voor jongeren met mentale problemen. Ze is boegbeeld voor de stichting MindUs. Deze organisatie zag vorige week het levenslicht en het is hun doel om jongeren tussen de 12 en 27 jaar te helpen om hun mentale gezondheid op te krikken. Nu blijkt dat ook prinses Alexia in therapie moet.

Máxima is heel begaan met het thema. Ook in haar familie zijn er mentale problemen. In 2019 verloor ze haar jongste zus Inés, die na jarenlange depressies een einde maakte aan haar leven.

Nu wil de koningin dat er meer aandacht komt voor jongeren met mentale problemen. Zelf ging ze ook wel eens naar een therapeut. “Als je hulp nodig hebt en die is beschikbaar, moet je alles doen wat je kunt.” In het boek Amalia van Claudia de Breij kwam aan het licht dat ook de kroonprinses op therapie ging.

Maar nu blijkt dat ook prinses Alexia in therapie moet. Dat onthulde Máxima naar aanleiding van de lancering van de nieuwe stichting. “Geestelijke gezondheid is een prioriteit in onze familie.”

Lees verder

Economie

Net binnen: Toestand Gerard Joling nog verslechterd, overgebracht naar ander ziekenhuis

Geer

De gezondheidstoestand van Gerard Joling wil maar niet verbeteren. De zanger is ter observatie opgenomen in het ziekenhuis voor een longontsteking. Nu is hij overgebracht naar het VU MC.

Geer laat weten: “In Amstelveen konden ze niet veel uitrichten voor me en daarom is besloten me over te brengen. Ik lig nu op mijn kamer te wachten op wat er komen gaat.”

Hij heeft veel pijn vanwege vocht achter zijn longen. “Donderdagmiddag, zo is me verteld, gaan ze via mijn rug een drain naar binnen brengen. Die moet het vocht uit mijn long zien te krijgen. Lukt dat niet, dan zal ik vrijdag zelfs geopereerd moeten worden.”

Zware pijn

De zanger zegt dat het allemaal heel pittig en heftig is. “Ik ben er allemaal wel van geschrokken.” Geer blijft echter optimistisch. “Maar de pijn is niet normaal.”

Lees verder

Trending