-

Economie

‘Spieren van André Hazes niet puur natuur’.

Het lijf van André Hazes is de laatste twee jaar heel hard veranderd. De zanger ging van tenger ventje naar een heuse spierbundel. André is zo gespierd dat mensen zeggen dat het onmogelijk puur natuur kan zijn. De vraag is dan ook of de zanger middelen gebruikt?

Opgepompt

De zanger zwoegt zich vrijwel iedere dag uit in de sportschool. Hij laat ook geen enkele kans onbenut om zijn gespierd lijf te showen op Instagram. Zijn rug en bovenbenen zijn indrukwekkend, net zoals zijn brede borstkas. Is dat puur natuur of komen er middelen aan te pas? Radmilo Soda van het programma Obese heeft er een uitgesproken mening over. De sportschoolhouder vertelde aan weekblad Weekend: “Als ik de foto’s zie, is hij lekker opgepompt. Dat komt door het gebruik van creatine en eiwitshakes, dat houdt vocht vast. Hij is daardoor een beetje opgeblazen.” De zanger zit volgens de trainer niet aan de anabolen, want dan zou hij er heel anders uitgezien hebben.

Stem in gevaar?

Het gebruik van creatine is echter niet zonder gevaren. Een ongewenst neveneffect kan zijn dat de stem zwaarder wordt. Dat zou natuurlijk rampzalig zijn voor de zangcarrière van André. En als je ermee stopt, is er onmiddellijk een verandering zichtbaar. Daarover vertelde Radmilo: “Dan word je gelijk dunner.” De trainer raadt het gebruik ervan af. Gewoon door gezond te eten en voldoende eiwitten kan je volgens hem ook al een mooi resultaat bereiken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Bye bye old lifestyle ??

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

.

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Economie

Glennis Grace zorgt voor veel ophef met haar wel erg diepe inkijk

De loopbaan van Glennis Grace heeft een forse tegenslag ervaren na een incident waarbij ze betrokken was bij een fysiek conflict in een lokale Jumbo supermarkt.

Na dit voorval vond de zangeres zichzelf terug met een taakstraf, specifiek het wieden van onkruid op een begraafplaats, een situatie die haar ongetwijfeld tot nadenken stemde.

Te midden van zo’n publieke vernedering rijst de vraag: hoe vind je je weg terug na zo’n debacle? Er lijkt een beproefde strategie te bestaan om de aandacht af te leiden en een comeback te maken: een gedurfde modieuze keuze omarmen.

In een beweging die suggereert dat ze klaar is om de focus te verleggen van de controverse, heeft Glennis onlangs een publieke verschijning gemaakt die ongetwijfeld veel aandacht zal trekken, zij het niet om de redenen die men zou verwachten.

Ze bezocht een kapsalon, een op het eerste gezicht alledaagse activiteit, maar de manier waarop ze ervoor koos deze ervaring op sociale media te delen is allesbehalve gewoon.

Via haar Instagram Story plaatste ze beelden van haar bezoek, maar het is duidelijk dat het doel niet was om een nieuwe haarstijl te tonen. In plaats daarvan trok Glennis strategisch de aandacht naar haar decolleté, ervoor zorgend dat dit het middelpunt van de conversatie werd.
Glennis Grace

Deze aanpak, hoewel zeker gedurfd, weerspiegelt een bekende tactiek in de wereld van beroemdheden en public relations: het verhaal omleiden.

Door ervoor te kiezen haar uiterlijk op zo’n opvallende manier te benadrukken, verandert ze niet alleen haar look, maar probeert ze de publieke discussie in een nieuwe richting te sturen.
Glennis Grace

De suggestie om een koud kompres bij de hand te houden voordat men haar posts bekijkt, voegt een speels, zo niet ondeugend, element toe aan haar strategie, wat aangeeft dat ze zich niet alleen bewust is van de impact die dergelijke beelden kunnen hebben, maar ook actief betrokken is bij haar publiek op haar eigen voorwaarden.

Deze episode in de carrière van Glennis Grace is een getuigenis van de complexiteit van het openbare leven en de diverse strategieën die publieke figuren toepassen om hun imago te beheren.
Glennis Grace

Hoewel het nog te vroeg is om te zeggen hoe effectief deze specifieke zet zal zijn in het veranderen van de publieke perceptie of het herstellen van haar reputatie, is het een duidelijk teken dat ze nog niet klaar is om uit de schijnwerpers te stappen.
Glennis Grace

In plaats daarvan kiest ze ervoor om de nasleep van een controverse te navigeren met een mix van durf en een knipoog naar het eeuwenoude adagium dat soms een verandering van imago een nieuw hoofdstuk kan inluiden.

Lees verder