Connect with us

Economie

Chantal Janzen in piepkleine bikini doet hoofden op hol slaan.

Dat Chantal Janzen niet vies is van een beetje bloot is niets nieuws onder de zon. Onlangs trakteerde de 41-jarige presentatrice haar volgers op een selfie in bikini. Onnodig te zeggen dat de foto heel erg in de smaak viel bij haar trouwe fans.

Ook voor Chantal is het puffen en zweten in de extreme hitte. De blondine schreef bij de selfie: “Schaamteloos. Doei!” De presentatrice hoeft zich echter nergens voor te schamen, want ze beschikt over een strak zomerlijf.

Chantal kent weinig schaamte als het op kiekjes op de social media aankomt. Onlangs nog deelde ze een foto van haar stiefzoon Zion in onderbroek. Dat werd achteraf een gigantische blunder genoemd. Zion reageerde bij het kiekje: “Ik sta er mooi bij in mijn ondergoed. Super bedankt!”

De blondine deelde de bikinifoto wel alleen in haar Instagram Stories. Dat betekent dat haar fans maar 24 uur de tijd hadden om er zich aan te vergapen.