-

Economie

Carjacker die gestolen hond liet sterven in hete auto krijgt straf te horen.

Het was een wreed misdrijf dat een einde maakte aan het leven van een onschuldige hond. Maar een jaar later krijgt het slachtoffer eindelijk gerechtigheid.

Vorige zomer was David Mohr uit Baton Rouge in de Amerikaanse staat Louisiana met zijn hond Roleaux onderweg naar een donutwinkel.

Hij ging naar binnen en liet de hond in zijn auto zitten, met draaiende motor en de airco aan. Maar toen hij buitenkwam, merkte hij dat zijn auto gecarjacked was, met zijn hond er nog in.

De carjacker was een 30-jarige vrouw. David rende haar achterna om haar tegen te houden. Maar dat liep niet zo goed af.

David getuigde: “Ik zei om uit mijn auto te komen, je hebt mijn hond, stap uit, en terwijl ik dat aan het zeggen was, zet ze in achteruit en sleept me over het asfalt en dan zag ik de auto richting mijn hoofd komen en rolde ik uit haar pad weg.”

David werd in het ziekenhuis opgenomen en geopereerd. Hij moest maanden in een rolstoel zitten. Hij was meer bezorgd om zijn hond in handen van een crimineel.

Maar dan kreeg het verhaal een nog meer dramatische wending. De auto was gevonden, met Roleaux dood erin.

De carjacker had de auto achtergelaten en de hond was gestorven van de hitte.

De dader, een vrouw genaamd Leslie Aguillard, is later gearresteerd. Ze toonde naar verluidt geen berouw voor haar daden.

David was kapot van verdriet. Hij had de hond vijf jaar geleden uit een asiel gered, waar hij een spuitje dreigde te krijgen. Ze waren onafscheidelijke vrienden.

Ondertussen ging er een jaar voorbij en kreeg Roleaux eindelijk een beetje gerechtigheid. Leslie Aguillard is veroordeeld tot een gevangenisstraf van 12 jaar. David reageert opgelucht op de uitspraak. Hij zei: “Ik heb nu een beetje vrede. Misschien dat ik ooit het hart heb om haar te vergeten, maar dat zal niet snel gebeuren.”

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder