Connect with us

Economie

Worstendief steelt enorme lading worst uit supermarkt Almelo.

De politie van Almelo is naarstig op zoek naar een worstendief die op 8 mei 18 worsten jatte uit een supermarkt bij het Eskerplein. De man had zijn oog laten vallen op Drentse kosterworst en Grunniger droge worst ter waarde van 140 euro, maar ‘vergat’ te betalen.

Opsporingsprogramma Onder de loep van RTV Oost toonde beelden van de worstenfanaat in de hoop hem te pakken te krijgen. Op de camerabeelden zien we hoe de man de worsten in zijn tas stopt en zijn winkelkar achterlaat.

Betrapt

Wanneer de worstendief aan de kassa komt, wordt hij betrapt. Op dat ogenblik is hij druk aan het bellen. Twee supermarktbedienden lopen achter hem aan, maar de man weet te ontsnappen. Tijdens zijn vlucht lijkt hij bij het verlaten van de supermarkt nog even naar iemand te zwaaien.