Connect with us

Economie

Kijkers Temptation Island geschokt door nieuw dieptepunt: “Wat een gestoord gedrag!”

Het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave is momenteel op televisie te zien. Tot nu toe is het seizoen wat saai en langzaam verlopen, maar deelnemer Miriam is hierop een opvallende uitzondering.

Miriam staat bekend om haar w0ede-uitbarstingen, waarbij ze soms lelijke uitspraken doet. Kijkers zijn geschokt na een recent incident en spreken van ‘een nieuw dieptepunt’ in Temptation Island.

Het incident vond plaats nadat Lester single Noortje in het zwembad had geduwd. Miriam reageerde hierop expl0sief nadat ze het op de tablet zag: “Hij heeft de regel verbroken, hij heeft gewoon schijt aan mij”, aldus Miriam over Lester.

Ook Noortje werd niet bespaard door een scheldpart!j en bedre!gingen. “Zij is sowieso de l*l. Ik ben klaar om haar helemaal in elkaar te slaan. Als ze hier nu zou staan, dan zou ze in het z!ekenhuis liggen”, aldus een w0edende Miriam.

De bedre!gingen die Miriam uitte, worden door De Telegraaf beschouwd als ‘een dieptepunt in Temptation Island’.

De krant schrijft: “Als de single fysiek in de buurt zou zijn, zou deze bedreiging – door Miriam luister bijgezet met: ’pám, pám, pám’ – nog wel eens werkelijkheid kunnen zijn.

Nu kennen wij Miriam natuurlijk niet, maar ze is zó ontzettend heftig en fel. De zwembadbeelden, waarvan zij een fragment heeft gezien, zijn dit gewoon echt niet waard.” Ook kijkers hebben hun mening geuit over het incident en de reactie van Miriam.

Op social media zijn kijkers geschokt over de agress!eve en bedre!gende reactie van Miriam. Zo schrijft een kijker: “Wat een psycho is die Miriam, serieus”.

Een andere kijker schrijft: “Hoe kun je zo ontpl0ffen om zoiets kleins?”. Er zijn ook kijkers die Miriam proberen te begrijpen.

Zo schrijft een kijker: “Ze reageert fel, maar misschien heeft ze wel een slechte dag gehad of is er meer aan de hand.”

Het is niet de eerste keer dat deelnemers van Temptation Island in opspraak zijn gekomen vanwege hun gedrag. Het programma staat erom bekend dat deelnemers zich overgeven aan verleiding en soms grens0verschrijdend gedrag vertonen.

Toch lijkt de reactie van Miriam in dit geval verder te gaan dan wat kijkers gewend zijn van het programma.

Het is nog onduidelijk of de reactie van Miriam gevolgen zal hebben voor haar verdere deelname aan het programma.

Wat wel zeker is, is dat deelnemers van Temptation Island ook in de toekomst voor controversiële momenten zullen zorgen en dat het programma kijkers zal blijven verbazen.