-

Economie

Bon Jovi doneert half miljoen euro om daklozen dak boven hoofd te geven.

Er zijn supersterren die hun roem en fortuin delen met de mensheid, en Jon Bon Jovi is daar zeker één van.

In de jaren ’80 was Jon Bon Jovi een van de meest invloedrijke artiesten. Iedereen kent zijn hits Livin ‘on a Prayer en It’s My Life wel. De man is een echte legende. En dat heeft niet alleen te maken met zijn muzikale talenten.

Niet alle supersterren delen hun fortuin met de rest van de wereld. Jon Bon Jovi is echter anders. De zanger deelt zijn tijd en geld met mensen die het hard nodig hebben.

Voor hem geen snelle auto’s, dure villa’s of exorbitante vakanties. Jon Bon Jovi helpt liever mensen in nood.

Samen met zijn echtgenote leidt hij een project dat als doel heeft om 300 Amerikaanse dakloze veteranen een tweede kans te geven.

Hij doneerde volgens welingelichte bronnen al miljoenen euro’s aan Amerikanen die letterlijk op straat staan. In een interview met CNN vertelde de superster: “Het leven dat deze mensen hebben zal anders zijn. Soms hebben mensen een beetje extra hulp nodig.”

Zijn goede daad zorgt ervoor dat 300 daklozen een tweede kans krijgen in het leven. Laten we Jon Bon Jovi eens goed in het zonnetje zetten!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder