-

Economie

Bridget Maasland gaat na breuk met André voor de vrouwen.

Het lijkt erop dat Bridget Maasland nu echter over André Hazes heen is. Ze lijkt zelfs weer open te staan voor een nieuwe liefde. De blonde presentatrice is opgemerkt op een datingapp voor de elite.

Een bron verklapt aan Shownieuws dat Bridget actief is op datingapp Raya. Ook internationale sterren zoals Drew Barrymore en John Mayer zitten op de app.

De blondine gaat het nu ook heel anders aanpakken, zo lijkt het. Het profiel van Bridget is gespot bij een vrouw, wat wil zeggen dat ze haar voorkeuren op zowel mannen als vrouwen heeft staan. Het is niet bekend of ze zo ook al een leuke date heeft gevonden.

Bridget kan het overigens wel nog uitstekend vinden met haar ex-schoonmoeder Rachel. De twee trekken nog geregeld met elkaar op en gaan binnenkort zelfs samen op vakantie.

View this post on Instagram

Gefeliciteerd lieve @natascha_churchoflabels ❤️❤️

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland) on

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder