-

Economie

Bestuurder knalt tegen verkeersbord nadat hij spinnetje ziet in auto.

Een bestuurder op Isle of Wight knalde tegen een verkeersbord aan nadat hij in zijn auto een spinnetje had gezien.

De man was onlangs onderweg in het noorden van het eiland, toen hij de achtpotige verstekeling in het oog kreeg.

De politie van Isle of Wight schreef op Facebook:

“Onze ARV / collega’s hadden een drukke middag. Ze hebben momenteel af te rekenen met deze auto op Kite Hill in Wootton, dus houd hier rekening mee als je hier onderweg bent, het verkeer kan langzamer zijn, totdat deze auto verwijderd is.”

“Deze automobilist probeerde op het ogenblik van dit incident een spin uit zijn auto te verwijderen.”

De politie vervolgde: “We zijn blij om mee te delen dat de bestuurder slechts lichte verwondingen heeft overgehouden aan dit incident, maar houd zoals altijd uw ogen op de weg, want er is in deze tijden van het jaar veel afleiding.”

Hoewel we deze bestuurder wel kunnen begrijpen, is het levensbelangrijk om altijd geconcentreerd te blijven tijdens het rijden!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder