-

Economie

Triest bericht Gerard Joling na plotseling 0verlijden

Gerard Joling stond stil bij een bijzondere gebeurtenis: de 94e verjaardag van zijn 0verleden moeder, Janny. Deze emotionele gelegenheid ontroerde velen en liet zelfs een traan achter bij degenen die de video zagen.

Gerard Joling, een bekende Nederlandse zanger en presentator, is een veelzijdige persoonlijkheid.

Hij is jaarlijks te zien tijdens optredens met De Toppers, heeft een druk schema met solo-optredens en is een bekend gezicht op televisie.

In samenwerking met Gordon heeft Gerard verschillende programma’s geproduceerd onder de naam ‘Geer & Goor’.

Dit jaar is Gerard opnieuw te bewonderen als jurylid in het succesvolle programma “The Masked Singer”.

Via Instagram deelt hij regelmatig updates over zijn programma’s, eigen vlogs en dagelijks leven, waarmee hij zijn volgers volop vermaakt.

De emotionele post van Gerard betrof zijn moeder Janny, die anderhalf jaar geleden is 0verleden.

Haar gemis valt hem nog steeds zwaar, aangezien ze altijd een bron van steun en troost voor hem was.

Zo nu en dan deelt Gerard warme herinneringen aan zijn moeder, zoals hij nu ook deed. Ter ere van wat de 94e verjaardag van zijn moeder zou zijn geweest, plaatste de zanger een ontroerende video.

In het bijschrift schreef hij: “Vandaag zou mijn lieve moedertje 94 jaar zijn geworden. Wat mis ik haar toch nog iedere dag.”

Deze prachtige video en de woorden van Gerard herinneren ons eraan hoe bijzonder en kostbaar die momenten met dierbaren zijn, zelfs na hun vertrek.

Het delen van deze intieme en emotionele herinneringen toont de diepe genegenheid en verbondenheid die Gerard Joling had met zijn moeder.

Het is duidelijk dat haar afwezigheid een grote leegte heeft achtergelaten in zijn leven. Ondanks de drukke carrière en het publieke leven van Gerard, blijft zijn moeder een speciale plek innemen in zijn gedachten en hart.

De video die Gerard deelde, laat mogelijk enkele kostbare momenten zien die hij met zijn moeder heeft gedeeld, en het is hartverwarmend om te zien hoe hij haar verjaardag op zo’n persoonlijke manier eert.
Gerard Joling

Deze post is niet alleen een eerbetoon aan zijn moeder, maar ook een herinnering aan het belang van het koesteren van familiebanden en dierbare herinneringen.
Gerard Joling

Fans en volgers van Gerard Joling reageerden ongetwijfeld met medeleven en steunbetuigingen op zijn emotionele post.

De openhartigheid van Gerard over zijn gevoelens en het delen van dit intieme moment versterken de band tussen hem en zijn publiek, en herinneren ons eraan dat achter het publieke persona van een beroemdheid vaak diepgaande emoties en menselijkheid schuilgaan.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder