-

Economie

Barbie deelt opvallende update over ongeboren baby.

Samantha de Jong, beter gekend als Barbie, is zwanger van haar derde kind. Barbie treft met haar vriend Gerrit de nodige voorbereidingen op de bevalling. Onlangs ging Barbie nog naar de gynaecoloog voor een echo.

De voormalig realityster postte op haar Instagram een video waarin haar navel te zien is. Op de achtergrond horen we de verloskundige. Ook horen we de hartslag van de baby, een jongetje. Barbie schreef bij de video: “Met de baby is gelukkig alles goed en het hartje klopt goed.”

View this post on Instagram

Met de baby is gelukkig alles goed hartje klopt goed ?

A post shared by Samantha en Gerrit (@samantha_de_jong29) on

Samantha is ook alvast begonnen met de inrichting van de nieuwe kinderkamer. Vorige week kwam de behanger al een jungle-behang hangen. Ze heeft zelfs al een aantal babykleertjes gekocht, zo is op haar Instagram te zien.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder