Connect with us

Economie

Barbie deelt opvallende update over ongeboren baby.

Samantha de Jong, beter gekend als Barbie, is zwanger van haar derde kind. Barbie treft met haar vriend Gerrit de nodige voorbereidingen op de bevalling. Onlangs ging Barbie nog naar de gynaecoloog voor een echo.

De voormalig realityster postte op haar Instagram een video waarin haar navel te zien is. Op de achtergrond horen we de verloskundige. Ook horen we de hartslag van de baby, een jongetje. Barbie schreef bij de video: “Met de baby is gelukkig alles goed en het hartje klopt goed.”

View this post on Instagram

Met de baby is gelukkig alles goed hartje klopt goed ?

A post shared by Samantha en Gerrit (@samantha_de_jong29) on

Samantha is ook alvast begonnen met de inrichting van de nieuwe kinderkamer. Vorige week kwam de behanger al een jungle-behang hangen. Ze heeft zelfs al een aantal babykleertjes gekocht, zo is op haar Instagram te zien.