-

Economie

Barbecueënde chauffeur steekt eigen vrachtwagen in de fik.

In Antwerpen raakte een vrachtwagenchauffeur gewond nadat hij het een goed idee vond om naast zijn cabine te barbecueën. De voorkant van de vrachtwagen is compleet uitgebrand.

De chauffeur stond geparkeerd op de Scheldelaan in de haven van Antwerpen. De brand ontstond in de cabine. Het vuur van een barbecue vlak naast de cabine was overgeslagen naar het voertuig.

De opgetrommelde brandweer kon het vuur blussen. Dankzij een andere vrachtwagenchauffeur kon de vlakbij geparkeerde oplegger in veiligheid gebracht worden.

Brandwonden

De vrachtwagenchauffeur is met brandwonden naar het ziekenhuis gebracht. Door de hitte was ook een pallet met melkpoeder in brand geschoten. De brandweer verwijderde alle goederen uit de vrachtwagen om te vermijden dat ook de rest van de lading vuur zou vatten.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder