-

Diertjes

Autodealer promoveert zwerfhond tot nieuwste verkoper.

Alle straathonden ter wereld hebben recht op een liefdevolle thuis. Ook Tucson Prime was een zwerfhond. Hij was aan zijn lot overgelaten op straat, maar sinds deze zomer heeft hij een gouden mandje en een baantje!

Ondanks het talrijke slechte nieuws, mogen we niet vergeten dat er nog heel veel goede mensen op de wereld zijn. Werknemers van een Hyundai dealer in Brazilië waren erg verknocht geraakt aan een straathond uit de buurt.

Ze doopten de hond Tucson en besloten om hem gezamenlijk te adopteren. Ze gaven hem voedsel, onderdak en zelfs een baantje!

De hond had een moeilijk leven achter de rug. Hij hing altijd in de omgeving rond op zoek naar iets om te eten. Bij deze dealer vond Tucson eindelijk een liefdevolle thuis. En de medewerkers en de klanten zijn in de zevende hemel!

Nadat de dealer de werkbadge van de hond deelde, ging het verhaal van de hond viraal.

Tucson is nu een heel gewaardeerde werknemer en het bedrijf wordt wereldwijd geprezen voor de goede daad.

De vriendelijke hond staat altijd klaar om nieuwe klanten te begroeten en hij ontvangt hun knuffels met open pootjes.

Voedsel, een comfortabel bedje, en vooral veel liefde veranderden het leven van deze viervoeter voorgoed!

Wat een geweldig plan! Laten we deze dierenvrienden eens goed in het zonnetje zetten!

Diertjes

Dashcam beelden laten zien hoe koe midden op de snelweg uit rijdende veewagen valt

Een schokkende dashcam-video toont hoe een koe plotseling midden op de snelweg valt nadat het arme dier uit een veewagen is gev*llen.

De koe glijdt over het asfalt en gelukkig wordt het niet geraakt door andere weggebruikers. De p0litie reageerde snel en slaagde erin om het onfortuinlijke dier te vangen.

De beelden zijn onwerkelijk en confronterend. Hoewel de meeste mensen zich bewust zijn van het feit dat koeien uiteindelijk voor vleesproductie worden gebruikt, denken ze meestal niet na over het transportproces. Deze koeien worden in grote veewagens bij de boer opgehaald en naar sl*chthuizen vervoerd.

Het is begrijpelijk dat veel mensen zich niet realiseren dat koeien over de weg worden vervoerd in veewagens.

Daarom is het des te schokkender wanneer er plotseling een gigantische koe opduikt op de snelweg.

Het dier is duidelijk van een veewagen gev*llen en glijdt over het asfalt. Gelukkig kon een vrachtwagen die achter de veewagen reed, het dier op tijd ontwijken. Ook andere weggebruikers waren alert en konden op tijd remmen.

Het is niet helemaal duidelijk hoe dit 0ngeluk heeft kunnen gebeuren, maar er wordt vermoed dat de koe door de onderkant van de veewagen is gev*llen.

Het lijkt erop dat de veewagen het begaf, waardoor de koe op het wegdek terechtkwam. Toen de veewagen uiteindelijk tot stilstand kwam, bleek er nog een koe op de snelweg te staan. Hoe dit dier daar terechtkwam, is ook niet helemaal helder.

De bestuurder van de auto met de dashcam, genaamd Kevin, was geschr0kken door het incident.

Hij zag hoe de vrachtwagen voor hem uitweek, en besefte dat hij ook alert moest zijn.

In de video is duidelijk te zien hoe hectisch en geva*rlijk het kan zijn op de snelweg tijdens zo’n onverwachte situatie.

Met een snelheid van 100 kilometer per uur is er weinig ruimte om plotselinge stuurbewegingen te maken.

De beelden zijn hieronder te bekijken, evenals foto’s van de koe. Het voorval dient als een herinnering aan de complexiteit en gev*ren van het vervoeren van vee over de weg.

Lees verder