Connect with us

Economie

Sylvie Meis bouwt stevig vrijgezellenfeestje met stijl.

Hoewel het huwelijk van Sylvie en Niclas Castello uitgesteld is, namen haar vriendinnen de kleine diva alvast mee op een stevig vrijgezellenfeestje. Op de foto’s die ze deelt op Instagram Stories, is te zien dat ze het uitstekend naar haar zin had.

De blondine schreef bij een kiekje van haar in bikini: “Vrijgezellenweekend in mijn favoriete hotel met mijn Hamburgse vriendinnen.”

Uitstel

De bruiloft van Sylvie was eigenlijk gepland in juni. Ze zouden elkaar het ja-woord geven in Florence in Italië, maar de coronacrisis strooide roet in het eten. Daarover vertelde de kleine diva aan Bunte: “Natuurlijk is het droevig en jammer dat we alle feestelijkheden ter gelegenheid van ons huwelijk moeten uitstellen, maar andere mensen en ondernemingen worden momenteel zwaarder getroffen dan wij.”