-

Economie

André Hazes over de schreef: ‘Bang dat ze me zat worden’.

Het was dit jaar een en al André Hazes wat de klok sloeg in het showbizznieuws. Dat had niet zoveel te maken met zijn muzikale talenten, maar eerder met zijn roerige privéleven. Eerst brak hij met Monique, dan had hij een kortstondige en veelbesproken relatie met Bridget Maasland, om dan met hangende pootjes terug te keren bij Monique. André zegt nu dat hij veel geleerd heeft van die heftige periode.

Over de schreef

In 2019 staken de geruchten over een breuk met Monique de kop op. Niet dat ze daarover zelf iets gezegd hadden, maar gewoon omdat de zanger alsmaar minder op foto’s met Monique te zien was. Toen zijn relatie in december dan op de klippen liep, waren het zijn volgers die als eerste op de hoogte waren. Ook zijn relatie met Bridget kondigde hij aan via de sociale media. Mensen hadden de blaadjes niet nodig om iets te weten over het liefdesleven van André. Op een bepaald ogenblik vond zelfs hij dat het over de schreef was.

Straks zijn ze hem zat!

De zanger onthulde aan Grazia: “Dat stomme social media. Ik vind het te leuk om daar van alles te doen en te delen. Het gevolg is wel dat mensen denken dat ik zelf Shownieuws bel en zeg: ‘Pak dit maar van mijn Instagram’. Nee, ik deel daar gewoon mijn leven.” Hoewel de zanger overladen wordt met likes, begon het hem te dagen dat hij te ver ging. Hij vertelde: “Op een gegeven moment ging het te ver, alles wat ik deed zag je in de pers terug. Dat ging mensen irriteren en hoe eigenwijs ik ook ben, ik moet wel een beetje naar ze luisteren. Want als ze me straks zat zijn, wat moet ik dan?”

De zanger is nog altijd geregeld actief op de sociale media, maar nu krijgen we een andere kant van hem te zien. Nu zijn het meer foto’s van zijn afgetrainde lichaam en zijn gezin die goed scoren op Instagram.

View this post on Instagram

Top wijfie hoor❤️

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder