Connect with us

Economie

Duncan Laurence deelt hartverscheurend nieuws, collega’s en fans in shock

Duncan Laurence verkeert momenteel in een zeer zorgelijke toestand. De mentor van Mia en Dion, twee deelnemers aan het Songfestival die helaas niet succesvol waren, zou eigenlijk met een nieuw album komen, maar heeft dit uitgesteld.

Duncan

Hij bevindt zich namelijk in een staat van totale uitputting en is mentaal volledig 0pgebrand.

Op Instagram deelt Duncan zijn gevoelens en geeft aan dat de afgelopen maanden “te veel” zijn geweest.
Duncan Laurence

Hoewel hij niet specifiek vermeldt waar hij precies naar verwijst, bestaat het vermoeden dat dit te maken heeft met de ophef rondom Mia Nicolai en Dion Cooper, de twee artiesten die hij begeleidde tijdens het Songfestival.

Er is een beeld ontstaan dat Duncan eigenlijk geen enkele betekenis heeft gehad voor Mia en Dion en vooral bezig was met het maken van leuke foto’s en het zoeken van aandacht. Of dit allemaal waar is, blijft onduidelijk. Maar waar r00k is, is vaak ook vu*r.
Duncan Laurence

Desalniettemin heeft Laurence eerder al de release van zijn singles uitgesteld om zich “volledig” te kunnen richten op Mia en Dion. Zijn album “Skyboy” is al klaar, maar op dit moment heeft de zanger simpelweg niet genoeg energie.
Duncan Laurence

“Ik realiseer me dat ik momenteel niet sterk genoeg ben om het album de aandacht, promotie en liefde te geven die het verdient na de release,” schrijft hij. “Daarom heeft mijn team besloten om de releasedatum te verplaatsen.”

Er wordt geen nieuwe datum genoemd voor de release. Duncan Laurence zal zich de komende week concentreren op het afronden van de laatste details voordat hij een paar weken vrij neemt om te herstellen en sterker terug te komen.

Het is duidelijk dat Duncan momenteel in een zeer kw*tsbare t0estand verkeert. Het is belangrijk om zijn welzijn en gezondheid voorop te stellen.

Het mentale welzijn van artiesten is vaak onderhevig aan grote druk en verwachtingen, en het is begrijpelijk dat Duncan even een stap terug moet doen om zichzelf te herstellen.
Duncan

Als fans en medeleven moeten we begrip tonen en hem de tijd en ruimte geven die hij nodig heeft om weer op krachten te komen.

We kunnen alleen maar hopen dat Duncan Laurence snel herstelt en terugkomt met zijn nieuwe album, zodat we kunnen blijven genieten van zijn muziek en talent.
Duncan Laurence

De aankondiging van Duncan Laurence’s mentale uitputting heeft collega’s en fans diep geschokt.
Duncan Laurence

Veel mensen hebben bewondering voor de manier waarop hij Mia en Dion begeleidde tijdens het Songfestival, en het nieuws van zijn eigen str!jd heeft een golf van medeleven en steun teweeggebracht.

Het is belangrijk om te erkennen dat het leven van een artiest niet altijd gemakkelijk is. Achter de schermen hebben ze vaak te maken met intense druk, hoge verwachtingen en een constante behoefte om te presteren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Duncan Laurence (@itsduncanlaurence)