Connect with us

Economie

André Hazes en Monique onder vuur vanwege vakantie.

Vanwege de coronapandemie genieten heel wat Nederlanders van een staycation. André Hazes en Monique Westenberg besloten om toch naar het buitenland af te reizen. En daar is niet iedereen even blij mee. Ze worden overladen met kritiek.

Geen afstand

De vakantiekiekjes van de Hazesjes zijn om jaloers van te worden: blauwe hemel, stralend water, majestueuze gebouwen en twee gezinnen die stralen van geluk. De familie Hazes krijgt complimentjes, maar er is ook heftige kritiek. Mensen merken op dat de gezinnen totaal geen afstand houden. Verder zijn er social mediagebruikers die zich hardop afvragen of het wel slim is om naar het buitenland te gaan.

Een volger schreef: “Hoezo afstand van elkaar? Je bent een mooie en lekkere vrouw, maar je doet gewoon maar wat.” Een andere persoon reageerde: “Ook voor jullie is er corona. 1,5 meter afstand.”

Niets aantrekken

De Hazesjes zelf laten het niet aan hun hart komen. Het stel lijkt zich niets aan te trekken van de kritiek. Ze laten de negatieve kritiek voor wat het is. André en Monique genieten met volle teugen van hun vakantie en leggen hun kleintjes behoorlijk in de watten.

View this post on Instagram

⭕️

A post shared by ??????? ???̈? (@moniquenoell) on